Araçta airmatic ne demek?

İçindekiler:

  1. Araçta airmatic ne demek?
  2. Airmatic nedir ne işe yarar?
  3. Passat airmatic nedir?
  4. Alçaltılmış konforlu süspansiyon nedir?
  5. Airmatic muayeneden geçer mi?
  6. Air süspansiyon muayeneden nasıl geçer?
  7. Mercedes konforlu süspansiyon nedir?
  8. Hangi araçlar muayeneden geçemez?
  9. Air süspansiyon güvenli mi?

Araçta airmatic ne demek?

Araçların süspansiyon durumunun kontrolünü sağlayan airmatic, araç sahibine içeriden kontrol imkanı sunmaktadır. ... Yolun bozukluğuna göre süspansiyon durumu yukarı ya da aşağı yönlü olarak 25 mm hareket ettirilebilmektedir. Bu sistem aynı zamanda havalı süspansiyon olarak da adlandırılmaktadır.

Airmatic nedir ne işe yarar?

Airmatic Ne İşe Yarar? Airmatic teknolojisi araçların süspansiyon durumunu, aracın içerisindeyken kontrol etmeyi sağlayan bir sisteme dayanır. ... Airmatic sistemi ile aracın süspansiyonu, yaklaşık olarak 25 milimetre civarında aşağı veya yukarı hareket ettirilebilir.

Passat airmatic nedir?

Airmatic Nedir sorusunun cevabı ise havalı süspansiyon sistemidir. ... Airmatic olan araçlarda yolların durumuna göre aracın içerinden bir düğme yardımı ile aracı aşağı ve yukarı hareket ettirebilme olanağı sunuyor. Airmatic sistemi ile araçlar 25 mm aşağı indirebilir ya da aynı ölçüde yukarı kaldırabilir.

Alçaltılmış konforlu süspansiyon nedir?

Alçaltılmış konforlu süspansiyon, size dinamik bir genel paket sunar. Yol tutuşunu daha tok bir hale getirir. 15 milimetre alçaltılmış yürüyen aksam özel olarak uyarlanmış süspansiyon ve sönümleme ile çalışır: standart yürüyen aksama göre daha sportif odaklı tasarlanmıştır.

Airmatic muayeneden geçer mi?

Air süspansiyon denilen ve son dönemlerde ülkemiz de popülerliği artan bu sistem bir kumanda ile düğmeye basıldığında aracı alçaltır ve yükseltir. ... Air süspansiyon lu bir 2.el araç almanız durumunda, muayene zamanı araç muayene den geçmez.

Air süspansiyon muayeneden nasıl geçer?

Air süspansiyon lu bir 2.el araç almanız durumunda, muayene zamanı araç muayene den geçmez. Güzel bir görünüm sizi tüvtürk muayene istasyonunda mağdur edebilir. Bu yüzden air süspansiyon araç alırken aracın orijinal amortisörlerini mutlaka isteyin.

Mercedes konforlu süspansiyon nedir?

AIR BODY CONTROL havalı süspansiyon sistemi, kademesiz sönümleme ayarı ile her tekerlekte özellikle yumuşak bir hareketlenme tutumu sağlar. Böylelikle mükemmel bir konfor ile sürüş yapar, sırtınızı önlenebilir yüklerden korur ve hedefe daha rahat bir şekilde ulaşırsınız.

Hangi araçlar muayeneden geçemez?

Araç muayenesinde kontrol edilen noktalar şöyle sıralanır: Araç borcu: Aracın trafik cezası ya da MTV borcu bulunuyorsa muayeneden geçemez. Egzoz emisyonu: Emisyon puluna sahip olmayan araçlar muayeneden geçemez. Zorunlu Trafik Sigortası: Geçerli bir Zorunlu Trafik Sigortası poliçesi olmayan araçlar muayeneden geçemez.

Air süspansiyon güvenli mi?

Sürüş güvenliğini tehlikeye sokuyor. Özellikle yoğun trafikte kalkış sırasında bu güvenlik açığı ortaya çıkıyor. Bu durum birçok küçük kazanın olması ve trafiğin tıkanmasına yol açıyor. Air süspansiyon her taşıta uygun bir sistem değil ve arabayla tam uyumlu olmayan parçalar zamanla sorun yaratabiliyor.