Efervesan Tablet nedir tıp?

İçindekiler:

  1. Efervesan Tablet nedir tıp?
  2. Efervesan vitamin ne işe yarar?
  3. NAC 600 ilaç ne için kullanılır?
  4. CEC ilacı ne için kullanılır?

Efervesan Tablet nedir tıp?

Suyla, sıvıyla tepkimesi durumunda içeriğindeki mineraller nedeniyle gaz ve kabarcık açığa çıkartan ilaçların bütününe efervesan ismi verilir. Efervesanın eriyerek, kabarcıklar çıkartmasına neden olan olay, içeriğinde bulunan minerallerdir.

Efervesan vitamin ne işe yarar?

Pharmaton® Vitality efervesan içeriğinde bulunan C, D, B6, B12 vitaminleri ve Folik Asit, Demir, Bakır, Selenyum bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur. İçeriğindeki C, B1, B2, B3, B6, B12 vitaminleri ve Biotin, Demir, Bakır normal enerji oluşum metabolizmasına katkıda bulunur.

NAC 600 ilaç ne için kullanılır?

kanserden korur ve yaşlanmayı geciktirir. glutatyon yapımını artırmak için günde 600 miligram nac tabletlerinden alınır. uzun sure icmeye devam edildiğinde, her içişte insana balgam tadı veren balgam söktürücü ilaç.

CEC ilacı ne için kullanılır?

LOSEFAR sefaklora duyarlı mikroorganizmaların neden olduğu akut bronşit, kronik bronşitin akut alevlenmeleri, farenjit, tonsilit (bademcik iltihabı), pnömoni (zatürre), komplikasyonsuz alt idrar yolu enfeksiyonları, deri ve yumuşak doku enfeksiyonlarının tedavisinde kullanılır.