Arsa kredisi en fazla kaç ay vadeli?

İçindekiler:

  1. Arsa kredisi en fazla kaç ay vadeli?
  2. Arsa konut kredisine girer mi?
  3. Halkbank arsa kredisi veriyor mu?
  4. Hisseye kredi çekilir mi?
  5. Tarla kredisi nedir?

Arsa kredisi en fazla kaç ay vadeli?

Arsa Kredisinin özellikleri: Maksimum vade 120 aydır. Teminat olarak kredilendirilen arsa imarlı ise ipotek alınabilir, satın alınan arsanın imarlı olmaması halinde teminata başka bir gayrimenkulün (imarlı arsa, konut, işyeri) ipoteği alınabilir.

Arsa konut kredisine girer mi?

Teminat olarak kredilendirilen arsa imarlı ise ipotek alınabiliyor, satın alınan arsanın imarlı olmaması halinde ise, teminata başka bir gayrimenkulün (imarlı arsa, konut, işyeri) ipoteği alınabiliyor. Kredi miktarı, bazı bankalarda ekspertiz değerinin %50'si; bazı bankalarda ise %60'ına kadar çıkabiliyor.

Halkbank arsa kredisi veriyor mu?

Bankaların arsa kredisi fırsatları alıcılara büyük kolaylık sağlıyor. Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank başta olmak üzere diğer bankalar da arsa kredisi veriyor.

Hisseye kredi çekilir mi?

Belirli şartları karşılamanız durumunda hisseli tapu üzerinden ipotekli ihtiyaç kredisi kullanmanız mümkündür. Hisse sahiplerinin hepsinin krediye kefil olması ya da hisseli tapunun tek tapuya dönüştürülmesi bankaların en çok talep ettikleri şartlardır.

Tarla kredisi nedir?

Tarım arazilerinin üretime kazandırılması ve işletme ölçeklerinin büyütülerek rantabl hâle getirilmesi için üzerinde tarımsal üretim yapılan / yapılacak olan, tarla vasfına sahip arazilerin alımına yönelik olarak gerçek / tüzel kişi üreticilere sunulan kredilerimizdir.