KZ kulaklık hangi ülke?

İçindekiler:

  1. KZ kulaklık hangi ülke?
  2. KZ ZS3 nasıl?
  3. Kulaklık Empedans değeri nedir?
  4. Dinamik sürücü ne demek?
  5. Hybrid kulaklık ne demek?
  6. Kulaklık Empedans ne ise yarar?
  7. Kulaklık frekansı kaç olmalı?
  8. Çift sürücü kulaklık ne demek?
  9. Uz neresi?

KZ kulaklık hangi ülke?

Kulaklıklar, sert kılıflar, yumuşak kılıflar, hibrid teknolojisi, dengeli armatür teknolojisi, dinamik sürücü, hifi ses, aksesuarlar, yedek teller, bluetooth kulaklıklar gibi ürünlere sahiptir. Shenzhen Yuanze Electronic Co Ltd Çin merkezlidir ve ürünleri Çin'de üretmektedir. KZ ve GK gibi iki bağımsız marka sahibidir.

KZ ZS3 nasıl?

KZ ZS3 : Ses Ama tüm bas hacminin yanında hafif bir mid bass kamburu var. Geniş sahnesi ve hacimli baslarıyla çok derine inememesini ve kamburunu affettiriyor. Mid, orkestral müziklerde oldukça tatmin edici. Bu manada tam bir odyofil kulaklık gibi davranıp derine ve sağa sola geniş sahne, yükselebilen tizler sunuyor.

Kulaklık Empedans değeri nedir?

Empedans kulaklığın iç direncidir. 16,32,64 şeklinde olabilir. ... Bu değer yükseldikçe kulaklıktan alabileceğiniz ses şiddeti de artar. Bu aynı zamanda kullandığınız cihazın ne kadar güç tüketeceğini de belirler.

Dinamik sürücü ne demek?

Hareketli veya dinamik olarak bilinen sürücüler, günümüzde en yaygın olarak tercih edilen sistemlerdir. Ters mıknatıslama etkisiyle oluşan hava basıncını sese dönüştürür. Sürücü çeşitlerinin en ileri seviyede olanı kemik iletimi tipi sürücülerdir.

Hybrid kulaklık ne demek?

Xiaomi'nin en iyi kulaklığı olarak dikkat çeken Hybrid adındaki metal çerçeveli kulaklığı, içindeki çift sürücü ile tüm ses tonlarını muhteşem verebilme kapasitesine sahip. En iyi fiyat/performans kulaklıklarından biri olan Xiaomi Hybrid'i alıp pişman olma imkanınız bulunmuyor.

Kulaklık Empedans ne ise yarar?

Empedans kulaklığın iç direncidir. ... Bu değer yükseldikçe kulaklıktan alabileceğiniz ses şiddeti de artar. Bu aynı zamanda kullandığınız cihazın ne kadar güç tüketeceğini de belirler.

Kulaklık frekansı kaç olmalı?

7. Frekans tepkisi Çoğu kulaklık 0 Hz frekans aralığını destekler.

Çift sürücü kulaklık ne demek?

Çift sürücülü kulaklıklarda hoparlörlerden biri yüksek ve orta frekansları işlemeye, diğeri ise bassla ilgilenmeye adanmıştır. Bu ses ayrımı sayesinde, çift sürücü, tek sürücülü muadillerine göre daha zengin ve daha güçlendirilmiş ses üretebilmektedir.

Uz neresi?

uz dur. Bu alan adı uzantısı Özbekistan kısaltmasından oluşmaktadır. . uz Özbekistan internet kodu olarak ta tanımlanmaktadır.