Ersağ genel temizlik ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Ersağ genel temizlik ne işe yarar?
  2. Genel Yüzey Temizleyici Nerelerde Kullanılır?
  3. Ersağ Genel Temizlik nedir?
  4. Iz bırakmadan fayans nasıl temizlenir?
  5. Farmasi tuvalet temizleyicisi nasıl kullanılır?
  6. Genel temizlik nasıl kullanılır?

Ersağ genel temizlik ne işe yarar?

Ersağ Damla Konsantre Çok amaçlı bir temizlik ürünüdür. Evinizin bütün sert yüzeylerinde, pencere pervazlarının temizliğinde, halı, koltuk kanepe lekelerinde, özel formüle edilmiş ev genel temizlik ürünüdür.

Genel Yüzey Temizleyici Nerelerde Kullanılır?

Yüzey temizleyici nerelerde kullanılır diye bakacak olursak; banyo ve tuvalet yüzeylerinde, salon-oda ve koridorların ahşap-parke yüzeylerinde, fayans kaplama yüzeylerde, düz beton yüzeylerde, evinizin ve işyerinizin temizliğinde etkinlikle kullanılabilir.

Ersağ Genel Temizlik nedir?

Özellikleri: Ersağ Genel Temizlik ürünü sert ve sudan etkilenmeyen, parke, kalebodur vb. yerler için özel formüle edilmiş bir üründür. ... Temizlik yapılan yüzey kurulandığında daha güzel bir temizlik elde edelir.1 lt ile yaklaşık 35-40 lt sıvı temizlik maddesi elde edebilirsiniz.

Iz bırakmadan fayans nasıl temizlenir?

Bir kabın(camsil kabı boyutlarında bir kap) yarısı beyaz sirke yarısını da ılık suyla doldurun. Bu karışımı fayansa dökün ve süngerin sert tarafıyla fayansları ovalayın. Ardından ılık suyla durulayın. Karbonat çamaşır, suyu karışımıyla da fayanslarınızı temizleyebilirsiniz.

Farmasi tuvalet temizleyicisi nasıl kullanılır?

Kirece karşı oldukça etkili olan bu özel amaçlı tuvalet temizleyicisi, kötü kokuları ve inatçı lekeleri giderir. Düzenli olarak uygulanan az miktarda ürün tuvaletleri güvenli ve temiz tutar. Kullanımı: Temizlenecek olan tuvalet yüzeyine ve kenar kıvrım içlerine sıkarak uygulanır.

Genel temizlik nasıl kullanılır?

Kullanımı Rahat Temizleme Ürünü Konsantre yapısı sayesinde, 4 litre su içerisine yarım kapağı geçmeyecek kadar ürün ekledikten 10 dakika sonra, temizlik yapmaya başlayabilirsiniz. Püskürtme aparatı kullanarak da farklı yüzeylerin temizlenmesinde üründen pratik bir biçimde yararlanabilirsiniz.