Dexpadu 50 mg niçin kullanılır?

İçindekiler:

  1. Dexpadu 50 mg niçin kullanılır?
  2. Dexpadu mg 20 film kapli tablet nedir?
  3. Dex forte 50 mg nasıl kullanılır?
  4. Dexpadu kaç saatte bir alınır?
  5. Dexofen antibiyotik mi?
  6. Dexpass günde kaç kere?
  7. Cefaks nedir ve ne icin kullanilir?

Dexpadu 50 mg niçin kullanılır?

DEXPADUO, - Osteoartit (kireçlenme) belirti ve bulgularının tedavisinde, - Romatoid artrit (eklemlerde ağrı ve şekil bozukluğuna neden olan devamlı bir hastalık) belirti ve bulgularının tedavisinde, - Ankilozan spondilit (sırt eklemlerinde sertleşme ile seyreden ağrılı ilerleyici bir romatizmal hastalık) belirti ve ...

Dexpadu mg 20 film kapli tablet nedir?

Deksketoprofen trometamol S-(+)-2-(3-benzoilfenil) propiyonik asidin trometamin tuzu, steroid olmayan iltihap giderici ilaçlar (nonsteroid antiinflamatuvar ilaçlar = NSAİİ) grubuna dahil ağrı kesici, iltihap giderici ve ateş düşürücü bir ilaçtır.

Dex forte 50 mg nasıl kullanılır?

Uygulama yolu ve metodu: Tabletleri yeteri kadar su ile alınız. Ağrınız şiddetliyse ve ağrının daha hızlı rahatlaması gerekiyorsa, tableti, emilimi daha kolay olacağından aç karnına (yemekten en az 30 dakika önce) alınız (bkz. bölüm 2 “DEX- FORTE'un yiyecek ve içecek ile kullanılması”).

Dexpadu kaç saatte bir alınır?

Doktorunuz ağrınızın şiddetine ve cinsine göre ilacın dozunu belirleyecek ve uygulayacaktır. Ağrının cinsine ve şiddetine göre önerilen doz günde bir defa bir efervesan tablettir (50/300 mg).

Dexofen antibiyotik mi?

DEXOFEN, steroid olmayan antiinflamatuvar ilaçlar (NSAID) olarak adlandırılan ilaç grubundan bir ağrı kesicidir. Erişkinlerde kas-iskelet sistemi ağrıları, ağrılı adet dönemleri (dismenore), diş ağrılarının semptomatik tedavisinde kullanılır.

Dexpass günde kaç kere?

Doktorunuz ağrınızın şiddetine ve cinsine göre ilacın dozunu belirleyecek ve uygulayacaktır. Ağrının cinsine ve şiddetine göre önerilen doz günde bir defa bir efervesan tablettir (50/300 mg). Deksketoprofenin toplam günlük dozu 75 mg'ı, parasetamolün toplam günlük dozu 4 g'ı geçmemelidir.

Cefaks nedir ve ne icin kullanilir?

Cefaks 750mg IV/IM Enjektabl, üst solunum yolu enfeksiyonları, alt solunum yolu enfeksiyonları ve üriner sistem enfeksiyonlarının tedavisinde kullanılıyor.