Koç Zer ne iş yapar?

İçindekiler:

  1. Koç Zer ne iş yapar?
  2. Zer Merkezi Hizmetler ne iş yapar?
  3. Zer Genel Müdürü Kimdir?
  4. Promena sistemi nedir?
  5. Pratis ne demek?
  6. Promena nasıl üye olunur?
  7. Zer Merkezi Hizmetler Genel Müdür?
  8. Zer Yağ kimin?
  9. Aykut Özüner kimdir?
  10. Promena ihale nedir?
  11. Online ihale sistemi nedir?
  12. Jetract nedir?
  13. Zer ayçiçek yağı nerede üretiliyor?
  14. Zer nerenin malı?
  15. TürkTraktör hangi markaları üretiyor?
  16. TürkTraktör Genel Müdürü kim?
  17. Online ihale nasıl yapılır?
  18. E ihale ne demek?
  19. Zer ayçiçek yağı kimin?

Koç Zer ne iş yapar?

Koç Topluluğu değerlerine uygun çalışma prensipleriyle adil, şeffaf ve yenilikçi bir satın alma ve tedarik zinciri yönetimi hizmeti sunmak ve güncel ihtiyaçlar doğrultusunda teknolojinin gelişimini hizmetlerimize uyarlayarak tüm paydaşlarımız için değer ve bağlılık yaratmak.

Zer Merkezi Hizmetler ne iş yapar?

Zervis. Zervis ile personel servislerinin güzergâh kontrolünden araç içi doluluk oranına kadar, ihtiyaç duyduğunuz tüm bilgilere hızlıca ulaşıp mesafe bazında hak edişleri otomatik olarak kolayca hesaplıyorsunuz. Bu çözüm odaklı sistem şirketinizin maliyet, zaman ve gücünden tasarruf etmesini sağlıyor.

Zer Genel Müdürü Kimdir?

Zer Genel Müdürü Mehmet Apak: “Tedarikçi için güvenli bir liman olduk”

Promena sistemi nedir?

Tüm Koç Grubu şirketlerinin ve diğer işletmelerin mevcut tedarikçilerini tek bir platformda buluşturan Promena Pazaryeri sayesinde, tedarikçi firmalar kendilerine alternatif satış imkânları bulurken müşteri firmalar ise portföylerinde olmayan tedarikçilere ulaşarak tedarikçi havuzlarını genişletiyorlar.

Pratis ne demek?

Pratis'in size sunduğu e-Satın Alma ile tüm satın alma öncesi teklif toplama ve pazarlık süreçlerini dijital ortamda tek bir platform üzerinden yönetebilir, verilerinizin depolanması ile operasyon verimliliğinizi ve analiz gücünüzü artırabilirsiniz.

Promena nasıl üye olunur?

2.4 ALICI, PROMENA'nın kurumsal web sitesindeki (http://www.promena.net) kayıt formunu doldurarak PLATFORM'a kayıt olur. ALICI, form üzerine doğru detayları yazacağını ve bu detayları güncel tutacağını taahhüt eder.

Zer Merkezi Hizmetler Genel Müdür?

Uzun yıllar Ford Otosan'da görev yaptıktan sonra Koç Grubu satın alma şirketi Zer Merkezi Hizmetlergenel müdürlük görevini sürdüren Aykut Özüner, sektöre geri döndü. TürkTraktör'de yaklaşık 9 yıldır genel müdür olarak görev yapan Marco Votta, tarihinde bayrağı Aykut Özüner'e teslim ediyor.

Zer Yağ kimin?

ZER YAĞ SANAYİ VE TİC. A.Ş. Zer Holding tarafından 2002 yılında Gaziantep 3. Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulan Zer Yağ Sanayi, bitkisel yağ, ketçap, mayonez, bulyon, hazır çorba, hazır tatlı, şekerli vanilin, kabartma tozu, kremşanti, puding ve kakao gibi gıda malzemelerinin üretimini yapmaktadır.

Aykut Özüner kimdir?

Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nden 1991 yılında mezun olan Aykut Özüner, 1995 yılında Boğaziçi Üniversitesi İşletme Yüksek Lisansını tamamladı. ... Son 4 yıldır Zer şirketinin Genel Müdürlüğünü yürüten Aykut Özüner, tarihinde TürkTraktör Genel Müdürü olarak yeni görevine başlayacak.

Promena ihale nedir?

Ergonomik Tedarikçi Devreye Alma Süreci Promena; müşterilerinin tedarikçilerine tek tıkla başvuru süreci yaratmalarına, tedarikçilerin formlar aracılığıyla detaylı başvuru formu doldurmalarına ve tedarikçilerin kendilerini satınalma kategorilerine atamalarına imkân sağlayan iş akışları kurmalarını sağlar.

Online ihale sistemi nedir?

e-İhale veya Elektronik İhale bir online ihale sistemidir. Elektronik ihale süreci, B2B alanında kullanılan bir satın alma yöntemidir. Mal veya hizmet satın almak isteyen alıcı şirketin ve ona mal veya hizmet satmak isteyen birden çok şirketin olduğu durumlarda kullanılır.

Jetract nedir?

JETRACT, bulut tabanlı bir satınalma yazılımıdır. Talep oluşumu, teklif toplama, elektronik ihale, onay süreci, sipariş oluşumu ve takip süreçlerini içeren E-Satınalma çözümleri sunar.

Zer ayçiçek yağı nerede üretiliyor?

2002 yılında Gaziantep'te kurduğumuz yağ fabrikası, hikayemizin de başlangıç noktası... Başta ayçiçek yağı üretimine yoğunlaştığımız bu fabrikamızda bugün ketçap, mayonez, bulyon, hazır çorba, hazır tatlı, şekerli vanilin, kabartma tozu, kremşanti, puding ve kakao üretimine de devam ediyoruz.

Zer nerenin malı?

ZER Yağ San. ve Tic. A.Ş. 1991 yılında Gaziantep'te kurulan Zer Holding'e aittir ve yüzde 100 yerli üretim yapmaktadır. Ürünlerini 18 ülkeye ihraç etmektedir.

TürkTraktör hangi markaları üretiyor?

New Holland, Case IH ve Steyr marka traktörleri aynı anda üretebilme özelliğine sahip bulunan TürkTraktör, New Holland TDD ile Case IH JX seri traktörlerin ve farklı özel serilerinin dünyadaki tek tasarım merkezi; Utility Light seri traktörlerin dünyadaki ana üretim merkezi ve 66 serisi transmisyonlar için dünyadaki ...

TürkTraktör Genel Müdürü kim?

Aykut Özüner, 2014 yılında Satınalma hizmetleri sunan Zer Merkezi Hizmetler ve Ticaret A.Ş'ye Genel Müdür olarak atanmış ve 2018 yılının sonuna kadar görevine devam etmiştir. Özüner, tarihi itibariyle de Türk Traktör ve Ziraat Makineleri A.Ş.'ye Genel Müdür olarak atanmıştır.

Online ihale nasıl yapılır?

E-İHALE GİRİŞİ NASIL YAPILIR? www.eihale.gov.tr adresi üzerinden, Üye ol butonu yardımıyla sisteme girişte kullanacağınız kullanıcınızı oluşturarak E-İhale sistemini kullanmaya başlayabilirsiniz. E-devlet üzerinden de TC Kimlik numaranızı ve şifrenizi girerek sisteme giriş yapabilirsiniz.

E ihale ne demek?

e-İhale veya Elektronik İhale bir online ihale sistemidir. Elektronik ihale süreci, B2B alanında kullanılan bir satın alma yöntemidir. Mal veya hizmet satın almak isteyen alıcı şirketin ve ona mal veya hizmet satmak isteyen birden çok şirketin olduğu durumlarda kullanılır.

Zer ayçiçek yağı kimin?

ZER markası 1991 yılında Gaziantep'te kurulan Zer Holding'e aittir, Türkiye'de üretilmiş olup %100 yerli üretimdir.