Elazığ Toki Evleri nasıl başvurulur?

İçindekiler:

  1. Elazığ Toki Evleri nasıl başvurulur?
  2. Elazığ Toki evleri kaç metrekare?
  3. Elazığ'da toki satışları var mı?
  4. Yemişlik 1 Etap anahtar teslimi ne zaman?
  5. Toki ne zaman başlayacak?

Elazığ Toki Evleri nasıl başvurulur?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından 100 Bin Sosyal Konut Projesi kapsamında inşa ettirilecek konutlar için, T.C. Ziraat Bankası A.Ş.'nin Proje İlinde bulunan yetkili Şubeleri aracılığı ile başvurular kabul edilecek.

Elazığ Toki evleri kaç metrekare?

konutun ise projelerinin tamamlandığı ihale aşamasında olduğu öğrenildi. TOKİ tarafından yapılan evler, 2+1 90 metrekare, 3+1 100 metrekare, 3+1 120 metrekare şeklinde hazırlanıyor. Tarım köy uygulaması kapsamında ise 2+1 78 metrekare ev ve 75 metrekare ahır yapılıyor.

Elazığ'da toki satışları var mı?

Deprem sonrasında Elazığ ve Malatya'da 25 binden fazla konut inşa eden ve büyük bir bölümünü tamamlayan TOKİ'nin satışa sunduğu 187 arsadan 136'sının Elazığ'da olduğu aktarıldı. ... Satışa ilişkin detaylı bilgilerin ise "www.toki.gov.tr" ile "www.emlakyonetim.com.tr" internet adreslerinde yer aldığı da kaydedildi.

Yemişlik 1 Etap anahtar teslimi ne zaman?

Etapta konut çıkan hak sahibi ailelerin konutlarının teslimleri 30.06.2021– 16.08.2021 tarihleri arasında Yemişlik 1. Etapta ekli listesindeki tarihlere göre teslimleri yapılacaktır. Konut teslim programı ayrıca Elazığ Afet ve Acil Durum Müdürlüğünün https://elazig.afad.gov.tr internet adresinden ilan edilmiştir.

Toki ne zaman başlayacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), konut ile iş yerini 30-31 Mart'ta açık artırma yöntemiyle satışa sunacak.