HES kodu eşleştirme nasıl yapılır Eskisehir?

İçindekiler:

  1. HES kodu eşleştirme nasıl yapılır Eskisehir?
  2. HES kodu Eşleştirme nedir?
  3. Istanbul kart HES kodu kontrol etme nasıl yapılır?
  4. Akbil HES kodu zorunlu mu?
  5. Istanbulkart HES kodu eşleştirme SMS ile nasıl yapılır?

HES kodu eşleştirme nasıl yapılır Eskisehir?

Eskart ve Hes Kodu eşleştirme işleminizi http://eskisehir.bel.tr üzerinden yapabilir veya hafta içi 10.00-16.00 saatleri arasında ALO 153 ve aşağıdaki numaralardan konuyla ilgili destek alabilirsiniz. HES Kodunuza, yalnızca bir ESKART tanımlayabilirsiniz.

HES kodu Eşleştirme nedir?

HES kodu nedir? HES (Hayat Eve Sığar) Kodu, Kontrollü Sosyal Hayat kapsamında, ulaşım ya da ziyaret gibi işlemlerinizde kurumlarla ve kişilerle, Covid-19 hastalığı açısından herhangi bir risk taşıyıp taşımadığınızı güvenli şekilde paylaşmanıza yarayan bir koddur.

Istanbul kart HES kodu kontrol etme nasıl yapılır?

HES kodunu e-Devlet sistemi üzerinden https://www.turkiye.gov.tr/saglik-bakanligi-hes-kodu-uretme-ve-listeleme adresinden alabilirsiniz.

Akbil HES kodu zorunlu mu?

İstanbul'da toplu taşıma için kullanılan İstanbulkartlara koronavirüs tedbirleri kapsamında tarihi ile HES kodu zorunluluğu getirildi.

Istanbulkart HES kodu eşleştirme SMS ile nasıl yapılır?

HES kodu ayrıca kısa mesaj ile de alınabiliyor. Kısa mesaj ile HES kodu almak için, HES yazıp aralarında boşluk bırakılarak sırasıyla, T.C. kimlik numarası, T.C. kimlik seri numarasının son 4 hanesi ve paylaşım süresi (gün sayısı olarak) yazılıyor ve 2023'e SMS olarak atılabiliyor.