iPhone garantide kaç gün kalır?

İçindekiler:

  1. iPhone garantide kaç gün kalır?
  2. iPhone 12 kaç yıl garantili?
  3. iPhone türkiye garantisi nasıl anlaşılır?
  4. iPhone satın alma tarihi nedir?
  5. Airpods garanti süresi ne kadar?
  6. Servis Tamir süresi kaç gündür?

iPhone garantide kaç gün kalır?

Apple Yetkili Servis Sağlayıcılarımızın birçoğu ekran onarımı gibi bazı onarımlar için aynı gün içinde servis sunar. Teknisyenin iPhone'unuzu bir Apple Onarım Merkezine göndermesi gerekirse aygıtınız en çok 11 iş günü sonunda teslim alınmaya hazır hale gelir.

iPhone 12 kaç yıl garantili?

Apple, orijinal pakette yer alan Apple markalı iPhone, iPad veya iPod donanımları ile aksesuarlarını (“Apple Ürünü”), Apple'ın yayımlanan kullanım kılavuzlarına uygun kullanılmaları halinde, ürünün perakende olarak son kullanıcı alıcı tarafından satın alınmasından itibaren BİR (1) YIL süre ile (“Garanti Süresi”) ...

iPhone türkiye garantisi nasıl anlaşılır?

iPhone cihazların garanti süresini sorgulamak için öncelikle, cihazın seri numarasını bilmeniz gerekiyor. Bunun için Ayarlar'a girerek Genel seçeneğinde Hakkında kısmına girmeniz yeterli. Cihazınızın seri numarasını öğrendikten sonra Apple'ın garanti durumu sayfasına tıklayın.

iPhone satın alma tarihi nedir?

iPhone, iPad veya iPod touch'ınızda satın alma geçmişinizi görme. Ayarlar uygulamasını açın. Adınıza, ardından Ortamlar ve Satın Almalar'a dokunun. Giriş yapmanız istenebilir.

Airpods garanti süresi ne kadar?

Apple Sınırlı Garantisi iPhone'unuzu ve Apple markalı aksesuarlarınızı, satın aldığınız tarihten itibaren bir yıl boyunca üretim hatalarına karşı garanti kapsamına alır.

Servis Tamir süresi kaç gündür?

3- Tamir süresi ne kadar? Yetkili teknik servisler kendilerine verilen malın tamirini azami tamir süresinde tamamlamak zorunda. Bu süre de kanunda 20 işgünü olarak belirlenmiş.