IPL lazer işe yarar mı?

İçindekiler:

  1. IPL lazer işe yarar mı?
  2. Vorteks lazer IPL mi?
  3. IPL lazer kaç yaşında kullanılır?
  4. Philips lumea kaç sene kullanılır?

IPL lazer işe yarar mı?

IPL, lazer sistemlere göre €-90 oranında başarı sağlanan etkili bir epilasyon yöntemidir fakat Alexandrite, Nd:YAG lazerlere göre kalıcılık süresi biraz daha düşüktür. IPL tek başına tedavi etmede değil, lazer cihazlarının etkili olmadığı çok ince tüy ve kılları gidermek için tamamlayıcı bir yöntem olarak kullanılır.

Vorteks lazer IPL mi?

Vortex Ice aslında lazer cihazı değil. 6 nm geniş bant aralığında IPL cihazı. ... Lazer epilasyondan ziyade IPL teknoloji ile ağda konforunda epilasyon yapıyor diyebiliriz. Cihazın başlık ömrünün 1.000.000 olduğu belirtiliyor, ancak firma bu başlık için 750.000 atış garantisi veriyor.

IPL lazer kaç yaşında kullanılır?

Lazer epilasyon uygulamasının yaş kriteri en az 15-17 olsa bile buradaki asıl beklenen süre kişinin hormonal çalışmalarının bir dengeye ulaşmasıdır. Bu yüzden asıl kriterin kişinin ergenlik yaşı olması gerekir.

Philips lumea kaç sene kullanılır?

Sonuç olarak Philips Lumea epilasyon cihazının ömrünün ortalama 5 yıl olduğu söyleniyor ve benim makinem bir kaç yıl içinde ömrünü tamamlarsa ve bir süre sonra tüyler tekrardan çıksa bile ( ki şimdiden çıkmıyor, ama yukarda da belirttiğim gibi bu sistemde aralıklarla atış yapmak gerekiyor) yeniden alırım.