Acadebi nedir ne ise yarar?

İçindekiler:

  1. Acadebi nedir ne ise yarar?
  2. Acadebi kime ait?
  3. Acadebi Girişimci ne demek?
  4. Acadebi gerçek mi?
  5. Acadebi askıda girişimci nedir?

Acadebi nedir ne ise yarar?

Acadebi projesiyle üniversite öğrencileri kendi markalarını e-ticaret pazar yeri üzerinden ücretsiz bir şekilde açarak stoksuz satış yapabilme fırsatı sunuyor. ... 41 üniversitede bunun planlamasını yapıp çalışmalarımıza başladık. Gençlerimizle birlikte 2,5 ayda 1.200 mağaza kurduk.

Acadebi kime ait?

Acadebi'nin kurucusu Ali Şen, 100 bin üniversite hayatındaki genci e-ticaret ile sermaye koymadan iş hayatına kazandırıp üretken haline gelmesini sağlamaya çalıştığını söyledi.

Acadebi Girişimci ne demek?

Türkiye'de eğitim hayatında olan 18 ile 27 yaş arasındaki üniversite öğrencileri “Acadebi“ genç girişimcilik projesi ile buluşuyor. Türkiye'de genç nesilleri e-ticaret ile daha fazla tanıştırmayı amaçlayan Acadebi ile gençler daha eğitim hayatında girişimciliklerini sunarken, ekonomiye katkı yapmayı hedefliyor.

Acadebi gerçek mi?

Kobi, Girişimci ve Tüketiciyi buluşturan alt yapısı geniş e ticaret yasasına harfiyen uyan çok büyük bir platformdur ACADEBİ. Bahsi geçen Kıbrıs merkezli olduğu da katiyen yalandır. ACADEBİ, Demstart Bilişim A. Ş ye aittir.

Acadebi askıda girişimci nedir?

Peki nedir bu askıda girişimcilik? Üniversite öğrencilerinin kendi markalarıyla e-ticaret mağazasını Acadebi üzerinde ücretsiz açarak anında stok tutmadan satışa başladığı sosyal e-ticaret girişimi olarak ifade ediliyor. Bu uygulamadan 27 yaş altı üniversite öğrencileri yararlanabiliyor.