Dükkana müşteri gelmesi için hangi dua okunur?

İçindekiler:

  1. Dükkana müşteri gelmesi için hangi dua okunur?
  2. Bereket Duası hangi duadır?
  3. Ya Fettah Ya Rezzak günde kaç kere okunmalı?
  4. Ya Tevvab ne için okunur?
  5. Ya afüvv niçin okunur?
  6. Gaffar isminin anlamı nedir?
  7. Ya Kerim anlamı nedir?
  8. Ya Kerim esması nasıl okunur?

Dükkana müşteri gelmesi için hangi dua okunur?

İş yerinizin bereketini arttırmak ve müşteri sayınızı sürekli çoğaltmak için şu dualardan faydalanabilirsiniz: Bismillahirrahmanirrahim ya Allah ya Allah ya Allah huve rabbu muse alimil ğaybi veşşehedeti ve ezine finnesi bil hacci yetuke ricelen ve ala külle damirin yetine min külle feccin amik.

Bereket Duası hangi duadır?

Muhammedü-Resülüllahi sadikul va'dil emin. Ya Rabbi, Ya Rabbi, Ya Hayyu, Ya Kayyum, Ya zel Celali vel İkram. Es'elüke ya Rabbel arşil azimi en yerzükani rizkan halalen tayyiben birahmetike ya erhamer Rahimin. Yemliha, Mekseline, Mislina, Mernüş, Debernüş, Şazenüş, Kefetatayyuş, Kıtmîr.

Ya Fettah Ya Rezzak günde kaç kere okunmalı?

Her gün güneşin doğmasına az bir zaman kala (doğmadan önce) 489 defa bu ism-i şerifi okursa Allah ona kalbinde yatan niyeti verir. Allah'ın ”Ya Fettah ile Ya Rezzak” ism-i şeriflerini sürekli hiç bırakmadan günde 100 defa okuyan kişinin Cenab-ı Hak rızkını bollaştırır, bereketlendirir ve kapalı kapları açar.

Ya Tevvab ne için okunur?

* Et-Tevvab ism-i şerifi, günah işlemekten kurtulmak, rızkın geniş ve kazancının bereketli olması için, “Ya Tevvab Celle Celalühü” diyerek 409 kere okunur. ... * Zalime karşı Et-Tevvab ism-i şerifi, 10 kere “Ya Tevvab Celle Celalühü” diyerek okuyan zulümden kurtulur.

Ya afüvv niçin okunur?

Geniş rızık için, bu ismi şerif günde 156 defa' Ya Afüvv' diye zikredilmeye devam edilir. Günahların affı için, bu ismi şerif günlük 5 vakit farz namazları sonrasında bu esma-i zikri 287 defa 'Ya Afüvv' diyerek zikredilir. Korktuğu şeylerden selamete çıkmak için, günlük 287 defa 'Ya Afüvv' diyerek bu ismi şerif okunur.

Gaffar isminin anlamı nedir?

El-Gaffar Esmasının Anlamı Nedir? El-Gaffar, çok merhamet eden, af dileyenleri affeden, suçluları bağışlayan, çirkinlikleri örten ve ayıpları gizli tutan anlamındadır. Mağfireti çok olan, her kulunun günahlarını bağışlayan demektir.

Ya Kerim anlamı nedir?

Esmaül Hüsna da yer alan Allah'ın en güzel sıfatlarından biri de El-Kerim olmaktadır. ... Arapça “ krm” kökünden gelen “karim” kelimesi “kerim” haline dönüşmüştür. Cömert olan, yüce gönüllü ve kerem sahibi demektir. El-Kerim esmasının ebced değeri ve zikir sayısı 270 olarak bilinmektedir.

Ya Kerim esması nasıl okunur?

El-Kerim ism-i şerifi, zorluk çekmeden fakirlik ve darlıktan kurtulmak için, “Ya Kerim Celle Celalühü” diyerek 270 kere okunur. El-Kerim ism-i şerifini uyumadan önce “Ya Kerim Celle Celalühü” diyerek çokça zikreden kalbinde neticesini bulur, kalbi rahatlar.