Palmolive duş jeli ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Palmolive duş jeli ne işe yarar?
  2. Duş jeli Saça sürülürse ne olur?
  3. Nivea duş jeli Erkek Nasıl Kullanılır?
  4. Volcanic Mud ne ise yarar?

Palmolive duş jeli ne işe yarar?

DUŞ JELİ NE İŞE YARAR? ... Kısaca duş jelleri vücudumuzu temizleme işine ve cildimizin güzel kokması işine yarar. Kaygan yapıda olmasından dolayı da vücudumuzdaki ayrıntıları daha iyi temizler. Ayrıca duş jelinin Ph değeri sabuna göre daha düşük olduğundan dolayı alerji yapma riski sabuna göre çok daha düşük olmaktadır.

Duş jeli Saça sürülürse ne olur?

Duş jelleri ve sabunlar da cildin pH dengesini bozan kimyasal maddeler içermektedir. DUŞ JELİ İLE SAÇ YIKANIR MI? Saçınızı duş jeli ile yıkamak saçta bazı hasarlara sebebiyet verir. Bu nedenle saçlarınızı duş jeli ile yıkamak önerilmemektedir.

Nivea duş jeli Erkek Nasıl Kullanılır?

Duş Jeli Kullanım Şekli Duşa girin ve suyun sıcaklığını dilediğiniz ayara getirin. Banyoya girmeden önce duş jelinizi ve lifinizi hazır bulundurun. Bir miktar duş jelini lifin üzerine döküp lifi vücudunuzda köpürtün. Tüm vücudunuza uyguladığınızdan emin olduktan sonra vücudunuzu durulayın.

Volcanic Mud ne ise yarar?

Volcanic Mud Volkanik kül 100 ml içeriğe sahiptir. Kararmaları önlemeye ve kararan bölgelerin beyazlatılmasına yardımcı olur. Gözenekleri açar ve cildi nemlendirmeye yardımcı olur. Volkan küllerinden elde edilen bu özel formül cildin ihtiyacı olan tüm bakımı sağlamaya yardımcıdır.