9 Ekim hangi burç Ozellikleri?

İçindekiler:

  1. 9 Ekim hangi burç Ozellikleri?
  2. 9 ekimin yükseleni nedir?
  3. 10 AYIN 9 u hangi burç?
  4. Terazi Yengeç anlaşır mı?
  5. Yengeç erkeği ile terazi kadını anlaşabilir mi?
  6. Boğa ve yengeç anlaşır mı?

9 Ekim hangi burç Ozellikleri?

Terazi burçları alımlı ve kreatif insanlardır. Terazi burçlarının olumsuz özellikleri ise flörtçü olmaları, değişkenlikleri, dengesiz ve kararsız olmaları, alıngan, hafiflik ve tembellikleridir. 9 Ekim Hangi Burç Oluyor?

9 ekimin yükseleni nedir?

Yükselen burcu Terazi olan kişiler, burçlar kuşağının en sevimli, en içten burcudur.

10 AYIN 9 u hangi burç?

1 Eylül ve 22 Eylül tarihleri arasında doğanların burcu Başak burcudur.

Terazi Yengeç anlaşır mı?

Yengeç'ler, Terazi'lerin cazibesine bayılır. Terazi'ler de Yengeç'lerin duygusal ve koruyucu tavırlarından etkilenir. Her iki taraf da nezaketli görünümü bozmayacak şekilde kibarlık seviyesini kurarlar. Terazi'ler ilişkide ulaşmak istedikleri hedeflerin peşinden ansızın koşabilirler ve sıradanlıktan nefret ederler.

Yengeç erkeği ile terazi kadını anlaşabilir mi?

Yengeç erkeği ve terazi kadını bir ilişkiye başlarsa aralarındaki uyum son derece tutkulu olacaktır. Bu iki burç birbirlerine karşı çok saygılı ve hassastırlar. ... Yengeç erkeği ise kendi bildiğini doğru bulur. Bu ikilinin kişilik çatışmalarından uzak durması gerekir.

Boğa ve yengeç anlaşır mı?

Duygusal bakımdan çok uyumlu bir çifttir. Hassas ve kırılgan bir yapısı olan yengeç burcuna yaklaşırken boğa burcu erkeği dikkatli ve özenli bir şekilde hareket etmelidir. Aksi halde aralarındaki uyumu bozabilir. Sosyal hayatı ve eğlenceyi oldukça seven boğa burcu, eşi ile beraber güzel ve dolu zamanlar geçirmek ister.