Yol Durumu kime sorulur?

İçindekiler:

  1. Yol Durumu kime sorulur?
  2. Istanbul ankara otoban neden kapalı?
  3. Karaman Silifke yolu açıldı mı?
  4. Silifke yolu açıldı mı?
  5. Trafik durumuna nasıl bakılır?
  6. Trafik neden böyle?
  7. Antalya Anamur yolu ne zaman bitecek?
  8. Sertavul Geçidi nereye bağlı?
  9. Alanya Anamur yolu açıldı mı?

Yol Durumu kime sorulur?

Alo 159 Türkiye'nin karayolları yol ağında bulunan Otoyollar, Devletyolları ve İlyollarında seyahat eden sürücülerin seyahat esnasında veya seyahatten önce kullanacağı yol güzergahı ile ilgili tüm soru ve sorunları hakkında bilgi ve yardım alacağı bir hattır.

Istanbul ankara otoban neden kapalı?

Karayolları Genel Müdürlüğünden yapılan bilgilendirmeye göre, İstanbul-Ankara Otoyolu'nun Bolu kesiminde etkili olan kar yağışı nedeniyle üç tır makaslama yaparak saat 04.24 itibarıyla otoyolun Ankara istikametini ulaşıma kapattı.

Karaman Silifke yolu açıldı mı?

Geçtiğimiz Ağustos ayında meydana gelen heyelan nedeniyle trafiğe kapanan Karaman-Silifke karayolunun 55. kilometresi bugün yeniden trafiğe açıldı.

Silifke yolu açıldı mı?

MERSIN'DE, yaklaşık 2,5 ay önce heyelan nedeniyle ulaşıma kapanan Silifke-Mut kara yolu trafiğe açıldı. ... Ekiplerin 2,5 aydır sürdürdüğü çalışmaların ardından kara yolunda yeniden ulaşım sağlandı.

Trafik durumuna nasıl bakılır?

Kullanacağınız yolun trafik durumu hakkında bilgi alma
  1. Mobil cihazınızda Google Haritalar uygulamasını açın.
  2. Alt taraftan Git'e. dokunun.
  3. Geçmiş etkinliğinizde görünen gezi seçeneklerinden birini belirleyin.

Trafik neden böyle?

Trafik sıkışıklığına neden olabilecek pek çok durum söz konusu olabilir. Yolun belli bir noktada veya mesafede daralması, yolu kullanan araç sayısının artışı, hava koşulları, trafik kazaları trafik yoğunluğunun artışına neden olan örnekler olarak verilebilir. Araçların ilerleme hızı bir yolun kapasitesini belirler.

Antalya Anamur yolu ne zaman bitecek?

Tünel ve viyadük çalışmalarında sona doğru yaklaşılıyor. Akdeniz sahil projesi içinde yer alan, Mersin-Antalya karayolunda, 2021 yılı içinde bitirilmesi hedeflenen 5 tünel ve 2 viyadüğün çalışmaları hızla sürüyor. Silifke-Aydıncık-Bozyazı-Anamur ve Gazipaşa ilçeleri arasında bölünmüş yol çalışmalarında sona geliniyor.

Sertavul Geçidi nereye bağlı?

Sertavul Geçidi, İç Anadolu'yu Akdeniz'e bağlayan önemli geçitlerden biridir. Toros dağlarında ve D 715 no.lu karayolu üzerindedir. 1.650 rakımlı geçit kışları zor geçit verse de en yakın bağlantı geçitlerinden biridir. Zirvenin kuzeyi Karaman ve güneyi de Mersin ilidir.

Alanya Anamur yolu açıldı mı?

Türkiye'nin Turizm destinasyonu kapsamı içinde değerlendirilen Anamur-Alanya-Antalya hinterlandı içinde bulunan Zeytin ada bölgesinden geçen karayolu, yoğun uğraşlar sonucu trafiğe açıldı.