Kredi çekmek için kaç aylık sigorta gerekir?

İçindekiler:

  1. Kredi çekmek için kaç aylık sigorta gerekir?
  2. Çalışmayan biri ihtiyaç kredi çekebilir mi?
  3. Yeni işe girene kredi verilir mi?
  4. Sigortasız kisi kredi çekebilir mi?
  5. Isteğe bağlı sigortalı olan kredi çekebilir mi?
  6. Hangi bankalar sigortasız kredi veriyor?

Kredi çekmek için kaç aylık sigorta gerekir?

Bankaların kredi başvurusu sırasında sigortalı bir işte çalışma gerekliliğini sunmasının nedeni, aylık düzenli olarak gelir akışının olmasını istemesi ve kredi çeken kişinin borcunu öderken sorun yaşamamasıdır. Ancak başvurunuzun kabul edilmesi için en az 3 aylık sigorta girişinin olması gereklidir.

Çalışmayan biri ihtiyaç kredi çekebilir mi?

MEMUR, ÇİFTÇİ VE ESNAF VATANDAŞLAR İÇİN GELİR BELGESİZ KREDİ SUNAN BANKALAR. Memurlar, Vakıfbank sayesinde gelir belgesine ihtiyaç duymadan kredi çekebilirler.

Yeni işe girene kredi verilir mi?

Dolayısıyla eğitim hayatınızdan sonra yeni bir işe başladıysanız ve ilk girişiniz yapıldıysa en az 3 ila 6 ay arasında sigorta priminizin işveren tarafından tam olarak yatırılmış olması gerekmektedir. Bu sizin düzenli olarak çalıştığınızın bir göstergesi olacak, banka güven içerisinde size kredi çıkartır.

Sigortasız kisi kredi çekebilir mi?

İpoteksiz Olarak da Bankalardan Kredi Çekebilirsiniz Şayet siz sigortasız iseniz dahi çalışan sigortalı bir arkadaşınız varsa onun üzerinden yada onu kefil ederek (eşinin de gönül rızası olmak kaydı ile) bankalardan kredi alabilirsiniz.

Isteğe bağlı sigortalı olan kredi çekebilir mi?

Daha önceleri sadece SSK kaydının olması banka için yeterli iken artık sigortalık süresi de banka için oldukça değerlidir. Bankaların hemen hemen tümü en az 4 aydan aşağı sigortalı olan vatandaşa kredi imkanı sunmamaktadır. Normal de sigortalık süresinin 6 ay olması bankalar için ön şarttır.

Hangi bankalar sigortasız kredi veriyor?

Denizbank Sigortasız Kredi Başvurusu
  • Benimde tercihim AKBANK.
  • Garanti bankası
  • Türkiye İş Bankası
  • Denizbank.