Mesane kanserinin tedavisi mümkün mü?

İçindekiler:

  1. Mesane kanserinin tedavisi mümkün mü?
  2. Mesane kanserine hangi yiyecekler iyi gelir?
  3. Mesane kanserine hangi bitki iyi gelir?
  4. Mesane kanseri ameliyatı kaç saat sürer?

Mesane kanserinin tedavisi mümkün mü?

Mesane kanseri kemoterapi ilaçları direkt olarak damar yolundan uygulandığında hızlı çoğalan hücreler üzerinde etkilidir. Kemoterapi tek başına kullanılabileceği gibi radyoterapi ile de kombine edilebilir.

Mesane kanserine hangi yiyecekler iyi gelir?

Erken evrelerde hastalıktaki nüks ihtimalini önlemek için tavsiye edilen bitkisel destekler arasında; yeşil çay, okaliptus, biberiye, ananas, avokado, papaya, yer alır. BEYAZ UN YOK ! Maydanoz, mısır püskülü, kiraz sapı, avokado, defne yaprağı karışımının demlenip her gün içilmesi; mesane enfeksiyonlarından korur.

Mesane kanserine hangi bitki iyi gelir?

Erken evrelerde hastalıktaki nüks ihtimalini önlemek için tavsiye edilen bitkisel destekler arasında; yeşil çay, okaliptus, biberiye, ananas, avokado, papaya, yer alır. Maydanoz, mısır püskülü, kiraz sapı, avokado, defne yaprağı karışımının demlenip her gün içilmesi; mesane enfeksiyonlarından korur.

Mesane kanseri ameliyatı kaç saat sürer?

Bu ameliyatta mesane, prostat, alt idrar yollarının bir kısmı, meni keseleri ve civardaki büyük damarlarının etrafındaki lenf dokuları çıkarılır. Eksiksiz yapıldığı takdirde 6-8 saat sürer, ameliyat sonrası hasta gerekirse en az 24 saat yoğun bakımda kalır, ertesi gün odasına alınır.