3x2 5 ttr kablo nedir?

İçindekiler:

  1. 3x2 5 ttr kablo nedir?
  2. Nymhy kablo ne demek?
  3. Nya kablo ne demek?
  4. Çok telli kablo ne demek?
  5. Antigron kablo ne demek?
  6. Antigron kablo ne işe yarar?
  7. Antigron priz nedir?
  8. Priz nedir ne işe yarar?
  9. Kauçuk priz ne işe yarar?
  10. UPS priz ne demek?
  11. Nemliyer priz nedir?
  12. Sıva altı priz nedir?

3x2 5 ttr kablo nedir?

TTR Kablo Fiyatları ve Çeşitleri Aynı şekilde 3 damara sahip olan ve 1.

Nymhy kablo ne demek?

NYMHY TTR Kablo Nedir ? NYMHY TTR kablolar; PVC İzoleli, ince çok telli bakır iletkenli tesisat ve alçak gerilim kablolarıdır. NYMHY TTR Kablo Nerelerde Kullanılır ? Az mekanik zorlamaların bulunduğu kapalı ve kuru yerlerde, ev aletlerinde, buharlı ve rutubetli yerlerde kullanılır.

Nya kablo ne demek?

NYA Kablo alçak gerilim kablosudur. Farklı çeşitlerde üretilebilen bu kabloların teknik olarak hesaplamaları da farklılık gösterir. Pek çok özelliği bulunan kablo, elektriğin güvenle taşınması konusunda en önemli ve güvenli araçlardan bir tanesidir.

Çok telli kablo ne demek?

TTR kablolar, çok sayıda ince bakır iletkenin bir araya getirilip pvc ile kaplanması yoluyla oluşturulmuş iletkenlerin pvc kılıf ile biraraya getirilmiş ve araları pvc dolgu ile doldurulmuş kablolardır.

Antigron kablo ne demek?

Antigron kablo NYM kablo olarak da kabul edilmektedir. Genel olarak bir ya da birden fazla telli olan; bakır iletkenli özellikte olan, bir ya da birden fazla PVC bazlı özel bir termoplastik yalıtkanlı alçak gerilim kabloları olmaktadır.

Antigron kablo ne işe yarar?

Antigron kablo, özellikle mekanik korumaya gerek duyulmayan konut ve endüstriyel alanlarda kullanılabilir. Kuru, nemli veya ıslak ortamlarda tercih edilir. ... Bu kablolar özellikle asitlere, bazlara ve yağlara karşı dirençlidir. Antigron kablo, kablo kanalı ya da kablo spiralleri ile kullanılmaktadır.

Antigron priz nedir?

Antigron priz: Etanş malzemelerden imal edilir. Genellikle kapaklı olanlar tercih edilir. Antigron buat: Nemli yer tesisatlarında iletkenlerin eklenmesi ve dağıtımının yapılması için antigron buatlardan faydalanılır. Etanş malzemelerden üretilir, kapakları contalıdır.

Priz nedir ne işe yarar?

Elektrik akımı almak amacıyla kablo ucundaki fişin sokulduğu, faz ve nötr uçlarının bulunduğu iki deliği olan ve fiş sokulduğunda altında ve üstünde fişe temas eden topraklama uçları bulunan yuva.

Kauçuk priz ne işe yarar?

Kauçuk Üçlü Grup Priz (16A) Kauçuk üçlü priz modeli elektriği dış ortamlara güvenli bir şekilde taşır. Darbelere dayanıklı gövde ve koruyucu kapakları ile zor çalışma koşullarına uygundur. Bir yerine üç prizin küçük bir yer kaplayarak ihtiyacınızı karşılamasını sağlar.

UPS priz ne demek?

Kesintisiz güç kaynakları (İngilizce: Uninterruptible Power Supply – UPS), elektrik enerjisi ile beslenen sistemleri hem şebekede meydana gelen veya gelebilecek çöküntüler, yükselmeler, ani değişikler, harmonikler gibi gerilim dalgalanmalarına karşı koruyan hem de enerji kesintisi sırasında enerji üreterek sistemin ...

Nemliyer priz nedir?

Nemliyer – Antigron (Etanş) Priz Nemliyer tesisatında kullanılan prizler, nem, toz, su, patlayıcı ve yanıcı gaza karşı koruyucu içerisine alınmıştır. Dış çerçevesi sert PVC madde, termoplastik malzemeden veya bakalit malzemeden üretilmiştir.

Sıva altı priz nedir?

Sıva altı priz: Dış çerçevesi sert PVC, bakalit veya termoplastik malzemeden, dış kısmı da çeşitli renklerde plastik malzeme veya ağaç kaplamadan üretilir. Enerjinin bağlanacağı kontak yuva düzeneği, yanmaz özellikli PVC ya da porselen malzemeden imal edilir.