Sıvı cam hangi yüzeylere uygulanır?

İçindekiler:

  1. Sıvı cam hangi yüzeylere uygulanır?
  2. Su yalıtım boyası nasil uygulanır?
  3. Isonem Süper bileşen nasıl uygulanır?
  4. Isonem dama nasıl uygulanır?
  5. Su tut nasıl kullanılır?
  6. Isonem su yalıtımı nasıl uygulanır?
  7. Vetro Cam ne demek?

Sıvı cam hangi yüzeylere uygulanır?

ISONEM LIQUID GLASS cam, mozaik, fayans, porselen, seramik, mermer, granit, doğal taş, ahşap, beton, şap, pvc, galvaniz sac, alüminyum vb. yüzeyler üzerine yapışması mükemmel olan, atmosferik şartlara mukavemeti yüksek şeffaf veya renkli olarak üretilebilen mükemmel su direncinin yanı sıra yüksek kimyasal ve fiziksel ...

Su yalıtım boyası nasil uygulanır?

İnceltme işlemi: İlk kat uygulanırken su ile %40 inceltilir. İkinci ve diğer katlar inceltilmeden direkt uygulanır. Permodur duvar ve betonların kesişim yerlerine şerit şeklinde boydan boya uygulanıp daha sonra tüm yüzey boyanır. Uygulama için fırça veya rulo kullanılabilir.

Isonem Süper bileşen nasıl uygulanır?

Uygulama şekli: ISONEM SB SÜPER BİLEŞEN kullanıma hazırdır. Ürün, bir mikser yardımıyla homojen bir ekilde 5 dakika kovanın içinde karı tırılır. Karı ım hazır hale getirildikten sonra yüzeye ISONEM SB SÜPER BİLEŞEN fırça ile birbirine dik iki kat halinde sürülür. Katlar arasında en az 4 saat beklenmelidir.

Isonem dama nasıl uygulanır?

isonem MS Polymer Yorumlar. Astar olarak ISONEM MS POLYMER %200 suyla inceltilir, sert bir fırça ile yüzeye yedirilir. Astar uygulaması yapıldıktan sonra en az 1 saat kurumaya bırakılmalıdır. Uygulama rulo, fırça veya boya tabancasıyla astar uygulamasından sonra iki kat yapılır.

Su tut nasıl kullanılır?

Yüzeyin durumuna göre Sutut % 100 oranında suyla inceltilerek bir kat astar çekilmeli ve bunun üzerine iki kat inceltilmeden uygulanmalıdır. (Uygulama, minimum iki kat olarak yapılmalıdır.) İkinci kat, birinci kata 90° dik istikamette uygulanmalıdır.

Isonem su yalıtımı nasıl uygulanır?

Astar Uygulaması: Astar olarak ISONEM MS POLYMER % 200 suyla inceltilir, sert bir fırça ile yüzeye yedirilir. Astar uygulaması yapıldıktan sonra en az 1 saat kurumaya bıraklımalıdır. Uygulama rulo fırça ve boya tabancasıyla astar uygulamasından sonra iki kat yapılır. Katlar arası bekleme süresi en az 1 saattir.

Vetro Cam ne demek?

Solvent bazlı, şeffaf olarak üretilen, yüksek su direncinin yanı sıra, kimyasal ve fiziksel dirence sahip, dekoratif amaçlı kullanılan çift bileşenli üründür. Cam, mozaik, fayans, porselen, seramik, mermer, granit, doğal taş, ahşap, beton, şap, galvaniz sac, alüminyum vb. yüzeylerde kullanılır.