3d yüz maskesi nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. 3d yüz maskesi nasıl kullanılır?
  2. A101 de BB krem var mı?
  3. Rituel de Beaute vegan mı?
  4. A101 de vazelin ne kadar?

3d yüz maskesi nasıl kullanılır?

Kullanım Şekli Yüzünüzü ve boyun bölgenizi yıkayarak kurulayın. Maske ambalajını açın, çıkardığınız maskeyi yüzünüze yayarak yerleştirin. Belirebilecek hava kabarcıklarını parmak yardımı ile düzleştirin. 15-20 dakika bekledikten sonra kenarlardan tutarak yavaşça çıkarın.

A101 de BB krem var mı?

Bu ürün şu anda A101 mağazasında mevcut değil. Alışverişinizde tasarruf etmede ciddiyseniz ve mümkün olduğunca tasarruf etmek istiyorsanız internet sitemizde yayınlanan en yeni kampanyaların hepsini izlemelisiniz.

Rituel de Beaute vegan mı?

Ürünlerimiz paraben içermeyen, vegan içeriğiyle de sadece kişisel bakımınıza değil, sağlığınıza ve hassasiyetlerinize de önem verir. Ar-ge ve kontrol amaçlı test çalışmaları sırasında da hayvanlar üzerinde test edilmez, hayvansal yağ ve katkılar da kullanılmaz.

A101 de vazelin ne kadar?

Vaselıne Jel Krem, cildi derinlemesine nemlendirir ve yumuşatır. İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından A101 Yeni Mağazacılık A.Ş 'ye iletilen en güncel bilgilerdir....İADE KOŞULLARI.
TaksitAylık TutarToplam Tutar
Peşin19,90 TL19,90 TL