Plexr lazer nedir?

İçindekiler:

  1. Plexr lazer nedir?
  2. Plexr yöntemi nedir?
  3. Plexr cihazı ne işe yarar?
  4. Plexr işlemi nasıl yapılır?
  5. Plexr Plus nedir?

Plexr lazer nedir?

Plexr; plazma enerjisini(maddenin 4.halini) kullanan bir tekniktir. Uygulanacak cilt yüzeyi ve cihaz arasındaki potansiyel farkı ile havada bulunan gazları plazma enerjisine dönüştürür.

Plexr yöntemi nedir?

Plazma enerjisi ile çalışan plexr yöntemi, estetik cerrahiden çekinenler için göz çevresi yenileme, leke, akne ve iz tedavilerinde uygulanan bir yöntemdir. Bu uygulamada plexr denilen cihaz, uygulanacak cilt yüzeyindeki elektriksel aktivile ile ortamdaki havayı plazma enerjisine dönüştürüyor.

Plexr cihazı ne işe yarar?

Plexr çeşitli cilt lezyonlarının tedavisi, ameliyatsız doku sıkılaşması, derin çizgi ve kırışıklıkların azaltılması için kullanılan İtalyan teknolojisi ile geliştirilen yeni nesil bir cihazdır. Plazma aslında maddenin dördüncü halidir.

Plexr işlemi nasıl yapılır?

Hızlı ve acısız bir işlem olan Plexr yöntemi, lokal anestezik krem uygulandıktan sonra işlem yapılacak bölgeye ve hastanın doku yapısına bağlı olarak 10 ila 30 dakika arasında sürer. Bu süre işlem uygulanan alanın büyüklüğüne göre değişmektedir.

Plexr Plus nedir?

Maddenin 4.halini kullanan bir teknolojidir. Plazma (iyonize atmosferik gaz) havada bulunan gazları iyonize ederken, hedef dokuya doğru ince bir ark üretir. En iyi sonuçları derindeki dokuları etkilemeden, yüzeysel keratinositlerin sublimasyonunu sağlayarak yapar.