Termal su ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Termal su ne işe yarar?
  2. Termal su ciltte ne işe yarar?
  3. Termal su çeşitleri nelerdir?
  4. Su spreyi ne işe yarar?
  5. Yüz Spreyi ne zaman kullanılır?
  6. Maden suyu yüz spreyi ne işe yarar?

Termal su ne işe yarar?

Makyaj temizliği sonrası, tıraş sonrası, cilt tahrişi sonrası, bebeklerde oluşan kızarıklıklarda ve pişiklerde, soğuğa bağlı yüzde oluşan kızarıklıkları gidermek için. Ferahlatan Yatıştırıcı Bakım: Spordan sonra, seyahat sırasında rahatlamak için, yaz mevsiminde ferahlamak için, menopoz dönemindeki alevlenmelerde.

Termal su ciltte ne işe yarar?

- Cilde nem sağlar Termal su, cildin en çok ihtiyacı olan nemi sağlar. Termal suyun içeriğindeki mineraller, cildin nemini korumakta ve cilde nem kazandırmakla görevli. Böylece termal suyu cildine sıktığın anda cildinin tazelendiğini ve daha sağlıklı göründüğünü fark edersin.

Termal su çeşitleri nelerdir?

Termal Suların Sınıflandırılması
  • -Karbondioksitli Sular: 1 g/lt üzerinde çözünmüş serbest karbondioksit içeren sular.
  • -Kükürtlü Sular: 1 mg/lt üzerinde -2 değerli kükürt içeren sular,
  • -Radonlu Sular: 666 Bq/lt üzerinde radon ışınımı içeren sular,
  • -Tuzlalar: 14 g/lt üzerinde NaCl iceren sular,
Daha fazla öğe...

Su spreyi ne işe yarar?

Termal su spreyi, cildin ihtiyacı olan nemi birkaç sıkım ile sağlamaya yardımcı olur. Karma cilde sahipseniz termal su ile tüm gün nem desteğinizi karşılayabilirsiniz.

Yüz Spreyi ne zaman kullanılır?

MAKYAJ SABİTLEYİCİ NASIL KULLANILIR? Makyaj sabitleyici spreyler makyaj öncesi kullanılmamalıdır. Makyajın tamamlanmasının ardından aşırıya kaçmadan yüze uygulanması gerekir. Yüzünüze sıkarken 20-30 cm uzaklıktan püskürtmeniz yeterlidir.

Maden suyu yüz spreyi ne işe yarar?

İçeriğinde sadece doğal maden suyu bulunan Uludağ Premium Cilt Bakım Spreyi Sade; cildi nemlendirir, yumuşatır ve parlaklık kazandırır, serinlik ve ferahlama hissi verir, aynı zamanda cildin nefes almasını sağlar.