Glucomannan takviyesi ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Glucomannan takviyesi ne işe yarar?
  2. Glucomannan zararlı mı?
  3. Konjak çayı nedir?
  4. Konjak kökü nedir?

Glucomannan takviyesi ne işe yarar?

Glucomannan iştahınızı kontrol etmenize ve aşırı yemekle savaşmanıza yardım eden bir takviye edici gıda ürünüdür. İştahınızı kontrol ederseniz, kilo yönetimi daha kolay olur.

Glucomannan zararlı mı?

Glucomannan 1994'ten beri FDA tarafından güvenli olarak tanınmaktadır. 1996'dan beri gıda endüstrisinde bir bağlayıcı olarak onaylanmıştır. Takviyenin yan etkileri şişkinlik, mide ağrısı ve bağırsak tıkanıklığını içerebilir.

Konjak çayı nedir?

KONJAC (GLUCOMANNAN) DETOX ÇAYI Konjac Konja kökünden elde edilen sıfır kalori içeren lifli bir şekerdir. Konjac sıcak suya karıştırılarak içilmektedir. İştahınızı keserek ve gün boyu tokluk hissi verir ve öğünlerinizde porsiyonlarınızın küçülmesini sağlamaktadır. Konjac içeriği tamamen doğal ve bitkiseldir.

Konjak kökü nedir?

Konjac bitkisi veya kökü, özellikle uzak doğu mutfağında Doğu Asya'daki insanlar tarafından binlerce yıldır kullanılmaktadır. Bu bitki çoğunlukla Asya ülkelerinde yetiştirilmektedir. Görüntü olarak patatese benzer. (patatesle aynı aileden gelir ), glucomannan adı verilen çözünür bir lif içerir.