Feyzi Akkaya Kimdir?

İçindekiler:

  1. Feyzi Akkaya Kimdir?
  2. Sezai Türkeş kimdir?
  3. STFA Holding sahibi kimdir?
  4. Sezai Türkeş ne zaman öldü?
  5. Tomris Taşkent kimdir?
  6. STFA ne zaman kuruldu?
  7. STFA battı mı?
  8. Sezai Taşkent kimdir?
  9. Nur Çetin Taşkent kimdir?
  10. Mine Kalpakçıoğlu kaç yaşında?
  11. Baymina Enerji kime satıldı?

Feyzi Akkaya Kimdir?

Sezai Türkeş-Feyzi Akkaya ikilisi, iş hayatları boyunca mühendislik sektörüne 500'ün üzerinde yeni buluş getirdiler. ... STFA Grubu'nun iki kurucusundan biri olan inşaat yüksek mühendisi Feyzi Akkaya (97), 9 Aralık 2004 tarihinde İstanbul'da vefat etti.

Sezai Türkeş kimdir?

İTÜ Mezunları Derneği'nin kurucu Başkanı olan Sn.Sezai Türkeş Mayıs,1989 – Kasım,1989 dönemleri arasında başkanlık yapmıştır. 1908 yılında Kıbrıs'da doğmuştur.

STFA Holding sahibi kimdir?

Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO Adnan Nas, STFA Grubunun Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütüyor.

Sezai Türkeş ne zaman öldü?

03.09.1998 tarihinde rahatsızlanarak İstanbul'da vefat etmiştir.

Tomris Taşkent kimdir?

Tomris Taşkent, 1938 yılında kurulan STFA Grubu'nun ortaklarından olan Sezai Türkeş'in kızıdır. 2010'da sermaye artırımları ile birlikte STFA'nın yüzde 74.43'lük hissesi Sezai Türkeş'in kızı Tomris Taşkent'in olmuştu. STFA Grubu, Sezai Türkeş ve Feyzi Akkaya tarafından 1938 yılında kurulmuş bir inşaat şirketidir.

STFA ne zaman kuruldu?

1938 STFA Grubu/Kuruluş

STFA battı mı?

STFA, Türkiye'nin en eski gruplarından biri. Bugün inşaat, enerji ve hizmet sektörlerinde faaliyet gösteren grubun Türkiye'de bir ilke imza atarak iflas erteletmesini kaldırttı. 200 milyon dolar civarındaki borcunu ödemekte zorlandığı için 1999 yılından itibaren zora girmişti.

Sezai Taşkent kimdir?

Sezai Taşkent, STFA Grubu Yönetim Kurulu Üyeliği görevini sürdürüyor. 1967 Londra doğumlu. Aiglon College (İsviçre) ve University College London (UCL) üniversitelerinde İktisat okudu.

Nur Çetin Taşkent kimdir?

Nur Taşkent, STFA Grubunda Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini yapıyor. 1968 doğumlu Taşkent, Aiglon College'de ve Boğaziçi Üniversitesinde Siyasal Bilimler ve Uluslararası İlişkiler alanında eğitim aldı. STFA İnşaat Grubunda ve çeşitli STFA Grup şirketlerinde Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapıyor.

Mine Kalpakçıoğlu kaç yaşında?

48 yaşındaki reklamcı Mine Kalpakçıoğlu, Bodrum'da tatil yapıyor. Orta yaşın tüm güzelliğini üzerinde barındıran Kalpakçıoğlu, ilerleyen yaşına rağmen hâlâ formunu koruyor.

Baymina Enerji kime satıldı?

Engie, yüzde 90'lık hisse sahibi olduğu İzmit'teki gaz dağıtımını üstlenen İzgaz, Engie Enerji Hizmetleri, Baymina Doğalgaz Santrali ve Gazko Enerji'nin satışı için resmi kurumlardan onayı aldı. Rekabet Kurumu'nun verdiği onaylarla bahsedilen şirket ve projeler Samuray Ailesi'nin yönettiği Palmet Enerji'ye devroldu.