Üniversite geçici mezuniyet belgesi ne zaman verilir?

İçindekiler:

  1. Üniversite geçici mezuniyet belgesi ne zaman verilir?
  2. Geçici mezuniyet belgesi nasil alinir?
  3. Mezun olmadan gecici mezuniyet belgesi alinir mi?
  4. Üniversite diplomam ne zaman basılır?
  5. Geçici mezuniyet belgesi kaybolursa ne olur?
  6. Geçici Mezuniyet belgesi tekrar alınır mı?
  7. Marmara Üniversitesi gecici mezuniyet belgesi nasıl alınır?

Üniversite geçici mezuniyet belgesi ne zaman verilir?

Geçici Mezuniyet belgesi, bu evrakların kayda girdiği tarihten itibaren en geç 10 gün içinde teslim alınabilecektir. NOT: DİPLOMALARIN YAKLAŞIK OLARAK 2-3 AY İÇERİSİNDE HAZIR OLMASI BEKLENMEKTEDİR.

Geçici mezuniyet belgesi nasil alinir?

GEÇİCİ MEZUNİYET BELGESİ NASIL ALINIR? Geçici mezuniyet belgesi almak için e-devlet'e giriş yaptıktan sonra Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nın hizmetleri arasında yer alan Yükseköğretim Mezun Belgesi Sorgulama hizmetine tıklamalı ve belge oluşturmalısınız. Oluşturulan bu belge geçerli ve kullanıma hazırdır.

Mezun olmadan gecici mezuniyet belgesi alinir mi?

Mezun olduğunuz akademik birimden öğrenebilirsiniz. ... Mezuniyete hak kazanmış öğrenciler öğrenim gördüğü akademik birimden “İlişik Kesme Belgesi” ni alarak gerekli imza işlemlerini tamamladıktan sonra ilgili akademik birimden diplomalar hazırlanıncaya kadar “Geçici Mezuniyet Belgesi” alabilirler.

Üniversite diplomam ne zaman basılır?

Diplomalar, öğrencinin mezun olduğu tarihten itibaren en geç bir ay içerisinde hazırlanır.

Geçici mezuniyet belgesi kaybolursa ne olur?

Diploma, geçici mezuniyet belgesinin iadesi halinde imza karşılığında teslim edilir. Geçici mezuniyet belgesinin kaybedilmesi durumunda ise, kişinin beyanı, nüfus cüzdanı fotokopisi ve kayıp- çalıntı tutanağının teslim edilmesi üzerine imza karşılığında ilgili birim tarafından diploması verilir.

Geçici Mezuniyet belgesi tekrar alınır mı?

Diploma, geçici mezuniyet belgesinin iadesi halinde imza karşılığında teslim edilir. ... (4) Geçici mezuniyet belgesinin kaybedilmesi halinde yeni bir geçici mezuniyet belgesi düzenlenmez, öğrenciye mezun belgesi verilir. (5) Onur, yüksek onur ve üstün başarı belgesinin kaybedilmesi halinde yeni bir belge düzenlenmez.

Marmara Üniversitesi gecici mezuniyet belgesi nasıl alınır?

(5) Geçici Mezuniyet Belgesini, geçerlilik süresi içerisinde kaybedenler, mezun oldukları birime dilekçe ile başvurmaları halinde; başvuru esnasında diploması hazırlanmış ise diploması, diploması hazırlanmamış ise kendisine dosyasındaki Geçici Mezuniyet Belgesinin ikinci nüshasının onaylı fotokopisi “ASLI GİBİDİR” ...