Jel yastık ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Jel yastık ne işe yarar?
  2. Nano Jel yastık ne işe yarar?
  3. Bambu yastık iyi mi?
  4. Bambu yastık ne işe yarar?

Jel yastık ne işe yarar?

Visco Jel Yastık, baş ve boyun bölgesine kusursuz destek veren visco süngeri ve gece boyunca vücut ısısını emen, yüksek hava geçirgenliğine sahip açık hücre teknolojisi ile sizi uykunun en ideal haliyle buluşturuyor.

Nano Jel yastık ne işe yarar?

Nano yastık, nano elyafın hafifliği ve yumuşaklığı sayesinde, baş ve omuz şeklini alarak derin ve huzurlu bir uyku sağlar. Nano yastıklar hava sirkülasyonu sağlayan, yıkanabilen, koku yapmayan, bakteri barındırmayan özellikleri ile en iyi kullanımı sunmaktadır.

Bambu yastık iyi mi?

Üstelik bambu yastıklar, bakteri oluşumundan kaynaklı kötü kokuların da önüne geçiyor. Tüm bu özellikleri sayesinde bambu yastıklar, uyku için gerekli hijyenik ortamı sağlıyor ve kaliteli, keyifli bir uyku geçirmenize destek oluyor. Alerjen yapısı nedeniyle çocuklar için de gönül rahatlığıyla tercih ediliyor.

Bambu yastık ne işe yarar?

Fiziksel acıların oluşmasına neden olan kas kasılmaları, bambu ergonomik yastık yüzeyleri sayesinde azalır ve model baş, boyun ve omuz bölgesini rahatlatarak gevşemeyi sağlar. Boyunda yaşanan problemlerde, boyun ve omuzların tam düz tutularak, iyileşme sürecine yardımcı olur.