Assassin's Creed nereden indirilir?

İçindekiler:

  1. Assassin's Creed nereden indirilir?
  2. Assassin's Creed ücretli mi?
  3. Assasin Creed kaç oyunu var?
  4. Assassin's Creed 2 kaç para?
  5. Assassin's Creed Rogue nerede geçiyor?
  6. Kaç tane Assassin Creed var?

Assassin's Creed nereden indirilir?

ASSASSIN'S CREED II NASIL VE NEREDEN İNDİRİLİR? Oyunu indirmek için Uplay hesabınızın olması gerekiyor. Hesabı açtıktan sonra Assassin's Creed II'yi Uplay üzerinden indirebilirsiniz.

Assassin's Creed ücretli mi?

Normal Fiyatı 45 TL Olan Assassin's Creed Oyunu, Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu. Ubisoft, Çin yeni yılı nedeniyle 2015 yılında piyasaya sürdüğü Assassin's Creed Chronicles: China isimli oyunu ücretsiz hale getirdi. Normal fiyatı 45 TL olan oyun, 15 Şubat'a kadar herhangi bir bedel ödemeden alınabilecek.

Assasin Creed kaç oyunu var?

Oyun sektörünün önde gelen isimlerinden olan Ubisoft'un geliştirdiği Assassin's Creed serisi, 2007 yılından beri aramızda. 20'den fazla oyuna sahip olan seriye karşı çok farklı görüşler mevcut.

Assassin's Creed 2 kaç para?

Assassin's Creed 2 ücretsiz hale geldi! Normalde 49.99 TL fiyat ile karşımıza çıkan oyuna ücretsiz sahip olmak için buraya tıklayarak mağaza sayfasına ulaşabilirsiniz. ” Get it for free” seçeneğine tıkladıktan sonra karşınıza çıkan adımları takip etmeniz yeterli olacak.

Assassin's Creed Rogue nerede geçiyor?

Assassin's Creed: Rogue Yedi Yıl Savaşı (17) döneminde Kuzey Amerika'da geçmektedir. Oyun, önceden suikastçı olan fakat sonradan tapınakçı olmayı seçen Shay Cormac adlı karakterin hikâyesini konu almaktadır.

Kaç tane Assassin Creed var?

Assassin's Creed Brotherhood. Assassin's Creed Revelations. Assassin's Creed III. Assassin's Creed III: Liberation.