Hangi iPhone'larda portre var?

İçindekiler:

  1. Hangi iPhone'larda portre var?
  2. iPhone 6s e portre modu gelecek mi?
  3. Portre cekim hangi telefonda var?
  4. Samsung A10s portre modu var mı?
  5. M51 portre modu var mı?

Hangi iPhone'larda portre var?

Apple, portre modu özelliğini, ilk olarak iPhone 7 Plus'ta kullandı. Ancak şimdi iPhone 8 Plus ve iPhone X modelinde de bu özelliği kullanıyor. Portre modu, telefonun çift kamerasının bir DSLR fotoğraf makinesi gibi çalışmasını sağlar.

iPhone 6s e portre modu gelecek mi?

Her ne kadar bu mod tek kameralı telefonlarda çalışıyor olsa da elinizdeki modelin çok eski olmaması gerekiyor. Yapılan açıklamada Instagram'ın yeni modunun iPhone 6s ve sonrası modellerde çalıştığı belirtiliyor. Aynı şekilde bu mod Android tarafındaki modellerde de kullanılabilir olacak.

Portre cekim hangi telefonda var?

İşte, Portre Modu yüksek olan telefonlar.
  • Samsung Galaxy Note 10 Plus 5G.
  • Honor V30 Pro.
  • Samsung Galaxy S20 Ultra.

Samsung A10s portre modu var mı?

Galaxy A10s'in arkasında da çift kamera bulunuyor. 13 megapiksel çözünürlüklü ana kameraya, 2 megapiksellik derinlik sensörü eşlik ediyor. 2 megapiksellik derinlik sensörüyle arka planın bulanıklaştırıldığı portre fotoğraflar çekmek mümkün oluyor.

M51 portre modu var mı?

Profesyonel Kadrajları Aratmayan Kamerasıyla Samsung M51 Cihazın ekranının üst orta kısmında yer alan kamerayla eşsiz selfieler çekmeniz mümkündür. ... Üstelik yüzünüzü en net haliyle ortaya çıkaran portre modu cihazın dikkat çeken kamera özellikleri arasında yer alır.