Tabancanın ucu Kopti kimdir?

İçindekiler:

  1. Tabancanın ucu Kopti kimdir?
  2. Yirmağa Gideyrum kim söylüyor?
  3. Yırmağa gidiyorum nereli?
  4. Yırma ne demek?
  5. Survivor Steven kimdir?
  6. 2021 Survivor Reşat Kimdir?
  7. Survivor Steven kazanınca ne diyor?

Tabancanın ucu Kopti kimdir?

“yırmağa gidiyrım” ve "tabancanın ucu kopti” videosuyla fenomen olan Reşat Hacıahmetoğlu Survivor'un 2021 gönüllüler takımında yer aldı. Survivor'un 2021 gönüllüler takımı açıklandı.

Yirmağa Gideyrum kim söylüyor?

2014'te Ordu Üniversitesi'nden mezun olan Sultan Reşat Hacıahmetoğlu, lise bitene dek karate yaptı, ardından vücut geliştirmeye devam etti. 2016'da sosyal medyada, 'Yirmağa gideyrum' videosuyla fenomen olan Sultan Reşat Hacıahmetoğlu, uzun zaman özel bir şirkette çalıştı.

Yırmağa gidiyorum nereli?

Trabzon'un Of ilçesinde 1991 yılında doğan, büyüyen ve yaşayan Hacıahmetoğlu yaşamı ve gündelik hayatı ile ilgili paylaşımlarda bulunuyor. Filmlerde de boy gösteren Hacıahmetoğlu özellikle “yırmağa gidiyrım” ve "tabancanın ucu kopti” videosuyla meşhur oldu.

Yırma ne demek?

anlamı: aynı anda hem yırtılan hem de kırılan. aynı anda hem yumuşak hem de sert olabilen objeler için kullanılır. atıyorum insan. örn: al yırdın adamı ayı gibi. hep yırıldı işte.

Survivor Steven kimdir?

Steven Salam, Demokratik Kongo Cumhuriyetinden 2011'de Türkiye'ye geldi ve lise ve üniversiteyi Türkiye'de okudu. Steven Salam, 2019'da Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor bilimleri Fakültesi Futbol Antrenörlük eğitim bölümünden mezun oldu.

2021 Survivor Reşat Kimdir?

1990 yılında Trabzon'un Of ilçesinde dünyaya gelen Sultan Reşat Hacıahmetoğlu, öğrenimini üniversite yıllarına kadar doğduğu ilçe olan Of'ta sürdürdü. ... Uzun süre özel bir şirkette çalışan Hacıahmetoğlu, Trabzon'da yaşamını sürdürmektedir. NTV YouTube kanalına abone olabilirsiniz.

Survivor Steven kazanınca ne diyor?

Survivor yarışmacısı Steven Salam oyunları kazandıktan sonra ''Wakanda Forever'' diyerek bağırmaktadır.