Paxtor krem ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Paxtor krem ne işe yarar?
  2. Paxtor Panthenol nedir?
  3. Pantenol plus krem ne işe yarar?
  4. Wunder Care Panthenol ne işe yarar?

Paxtor krem ne işe yarar?

KULLANIM YERLERİ: Deride oluşan yara ve yanıklarda, güneş yanıklarında, hafif deri sıyrıklarında, her türlü pişiklerde, emziren annelerde meme bakım ve çatlaklarında, yatan hastalarda oluşan deri sorunlarında, anüs çatlaklarında, derinin hızla onarılmasına yardımcı olur, cildi yeniler ve nemli tutar, esnek hale ...

Paxtor Panthenol nedir?

Santasya paxtor panthenol 150 ml sprey paxtor panthenol sprey, güneş ışınlarına, rüzgara, soğuğa veya suya maruz kalan ya da saç ekimi sonrasında hassaslaşmış cildinizin doğal tabakasının yenilenmesine, ağrının azalmasına, onarılmasına ve doğal haline dönmesine yardımcı olur. Cildinizin nem oranını dengeler ve korur.

Pantenol plus krem ne işe yarar?

Alldermo Panthenol Plus krem içeriğindeki Provitamin B5 ve besleyici yağlarla formülasyonu özel olarak geliştirilmiştir. Aynı sefa yağı, lavanta yağı, lanolin, allantoin ve vitamin e ile cilde nemli pürüzsüz ve yumuşak tutarak doğal bakım süreci oluşturur. Bu sayede derideki kuruluğun giderilmesine yardımcı olur.

Wunder Care Panthenol ne işe yarar?

WUNDER CARE PANTHENOL GÜNLÜK NEMLENDİRİCİ VÜCUT LOSYONU içeriğindeki Sodium Hyaluronate ve Pentavin'in sinerjik etkisiyle günlük cilt bakımınızı sağlar. ... Cildin elastikiyet kazanmasına, çevresel faktörlere karşı direncinin atmasına ve sağlıklı cilt yapısı görünümünün korunmasına yardımcı olur.