Slim mi Skinny mi?

İçindekiler:

  1. Slim mi Skinny mi?
  2. Rahat kalıp ne demek?
  3. Regular Slim ne demek?
  4. Relax fit gömlek ne demek?
  5. Relax fit ne demek?
  6. Relax fit tişört ne demek?
  7. Jogger pantolon üstüne ne giyilir kadın?
  8. Keten pantolon nasıl kombinlenir?
  9. Kargo pantolonu kimler giymeli?

Slim mi Skinny mi?

Skinny: Her markada karşına çıkar skinny jeans. ... Slim: Daha insani ölçülerde bir kesim bu mesela Skinny'lere göre. Fazla kumaşlardan arındırılmış bir seçenek. Daha düz kesim baldır kısmı ve daralan ama bileklerine pranga gibi yapışmayan paçaları olan bir kesim.

Rahat kalıp ne demek?

Regular Fit ne demek diye sorulduğunda en özet anlamıyla standart kalıp denilebilir. Tam ortada yer alan bu kalıp türünde; gömlek, pantolon, sweat T-shirt gibi ürünler aşağıdan yukarı aynı kesimdedir. Slim fit ürünlerinde ise aşağıya doğru bir daralma gözlenir.

Regular Slim ne demek?

Regular Fit ve Slim Fit Arasındaki Farklar Nelerdir? Standart kalıp olan regular fit gömlekler bütün kalıpların tam ortasında yer alır. Slim fitler aşağıya doğru daralan tasarıma sahiptir. Regular fit modellerde ise böyle bir durum yoktur.

Relax fit gömlek ne demek?

Uzun kollu, manşetleri düğmeli. Hareket için yeterince yer bırakan ve bol, rahat bir silüet oluşturan düz ve rahat kesim.

Relax fit ne demek?

Relaxed Fit (Rahat): Rahat kesim olmasının yanında bol kesime açılan kapının geçiş noktasıdır. Oldukça rahat olup göze de abartı bir bolluk göstermezler.

Relax fit tişört ne demek?

“Slim fit”, “Trim fit” ya da “Fitted” terimleri gömleğin atletik yapıdaki bir beden için (ve vücuda oturan bir tarzı tercih edenler için) dar kesim olarak üretildiğini belirtiyor. “Regular fit” biraz daha bol, “Loose fit” ya da “Relaxed fit” ise oldukça geniş olarak üretilmiş olduğunu gösteriyor.

Jogger pantolon üstüne ne giyilir kadın?

Salaş kıyafetleri tercih ediyorsanız, bu pantolonlar üzerine salaş gömlek ve t-shirtler çok yakışacaktır. Bu kombinlere yüksek topuklu spor ayakkabılar ve kısa topuklu ayakkabılar şıklık sağlar.

Keten pantolon nasıl kombinlenir?

Keten pantolonlarını, klasik ayakkabılarla ya da topuklu ayakkabılarınla kombinleyebilirsin. Günlük olarak triko, tişört ya da gömleklerinin altına keten pantolonunu giyebilirsin. Burada dikkat etmen gereken konulardan biri de renk uyumudur. Keten kıyafetler her zaman toprak tonlarıyla daha güzel görünecektir.

Kargo pantolonu kimler giymeli?

Kargo pantolonların parça detayları ve çıkıntıları fazla olmasından dolayı maalesef kısa boylu bayan ve erkekler üzerinde çok iyi durmaz. Biliyorsunuz ki bir giysi ne kadar çok parçalardan oluşursa ve yan çıkıntıları artarsa uzun daha olsa enine yayvanlaştığı için haliyle giyeni de olduğundan daha kısa gösterecektir.