Setenay Cankat şimdi nerede çalışıyor?

İçindekiler:

  1. Setenay Cankat şimdi nerede çalışıyor?
  2. Setenay Cankat niye kovuldu?
  3. Setenay Cankat çalışıyor mu?
  4. Sinem Ökten kaç yaşında?
  5. Setenay Cankat hangi kanalda görev yapıyor?
  6. Merve Toy nerede çalışıyor?
  7. Setenay Cankat sevgilisi kim?
  8. Setenay Cankat kiminle tartıştı?
  9. Merve Toy ne mezunu?
  10. Ceyda Büyükuzun TRT Spor'dan ayrıldı mı?
  11. Ceyda Büyükuzun kimdir?

Setenay Cankat şimdi nerede çalışıyor?

Başarılı spor spikeri Setenay Cankat'ın yeni adresi Sports Digitale Youtube kanalı oldu. A Spor'daki görevine son verilen Cankat, Sports Digitale'de Cem Dizdar ile birlikte Son Nokta programında yer alacak.

Setenay Cankat niye kovuldu?

Bu olayların ardından Setenay Cankat, Instagram hesabından açıklamalarda bulundu. Cankat, “Sağlık sorunlarım sebebiyle raporlu olmama rağmen şahsıma bugün gönderilen ihtarnameyle A Spor tarafından iş akdimin feshedildiğini ve dolayısıyla ilişiğimin kesildiğini de siz değerli kamuoyuna bildirmek isterim.

Setenay Cankat çalışıyor mu?

A Spor ekranlarında yayınlanan "8 dakika" programında gazeteci Göktuğhan Argın ile gerginlik yaşayan ve Argın'ı stüdyodan kovan Setenay Cankat'ın görevine son verildi.

Sinem Ökten kaç yaşında?

1990 doğumlu olan Sinem Ökten, 2021 yılı itibarıyla 31 yaşındadır ve bekardır. 2018 yılında eski milli basketbolcu Kerem Tunçeri (d.1979) ile aşk yaşadı fakat çift evlenmeden ayrıldı. Sinem Ökten 1.76 metre boyunda, 56 kilo ve aslan burcudur.

Setenay Cankat hangi kanalda görev yapıyor?

Setenay Cankat ilk olarak ATV Haber'de stajyer olarak görev almıştır. Daha sonra ise ATV'nin A Haber bölümünde 2011 yılı itibariyle muhabir olarak çalışmaya başlamıştır. Son görev yaptığı yer ise A Spor ekranında Akşam Sporu programıdır.

Merve Toy nerede çalışıyor?

Futbol programlarının yanı sıra basketbol programlarını sunmaya da başlayan güzel sunucu, TRT Spor ekranlarında yayınlanan Sporsel programı sunuculuğunu üstlendi.

Setenay Cankat sevgilisi kim?

Kemal Uçar'la yollarını ayıran ünlü spiker, yeni bir aşka yelken açtı. Urak Kaspar ile aşk yaşamaya başlayan Setenay Cankat, dün sevgilisiyle Vodafone Stadı'nda Beşiktaş-Denizlispor maçını izledi. Cankat, yeni sevgilisiyle çektirdiği samimi pozunu da Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Setenay Cankat kiminle tartıştı?

A Spor'da yayınlanan Spor Ajansı programında moderatör Setenay Cankat ile Fenerbahçe yorumcusu Göktuğhan Argın tartışmış, Argın moderatörün kendisini kovduğunu ileri sürerek stüdyoyu terk etmişti.

Merve Toy ne mezunu?

Spor yazarı, yorumcu ve sunucu kimliği ile tanınan Merve Toy, 1984 yılında Adapazarı'nda dünyaya geldi. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezun oldu.

Ceyda Büyükuzun TRT Spor'dan ayrıldı mı?

Büyükuzun artık TRT Spor'da. A SPOR'dan ayrılan spiker Ceyla Büyükuzun TRT SPOR ile anlaştı… Ceyla Büyükuzun; bundan böyle hafta içi her gün saat 18.30'da Erbatur Ergenekon ile birlikte Spor Merkezi programını sunacak… İlk yayının çarşamba günü olacağı belirtildi…

Ceyda Büyükuzun kimdir?

1989 İstanbul doğumlu CeylaBüyükuzun, küçük yaşlardan itibaren bale ile ilgili. İlerleyen yaşlarda spora olan ilgisi de bir hayli artmış. Aspor ekranlarında sunuculuk yapan başarılı isim ilk olarak, SKY Türk'de Cevap Anahtarı isimli programla başlamış.