Auzef üstten nasıl ders alınır?

İçindekiler:

  1. Auzef üstten nasıl ders alınır?
  2. Auzef Mobile nasıl giriş yapılır?
  3. Üstten ne kadar ders alınır?
  4. Auzef e nasıl kayıt olunur?
  5. Üstten ders alınır mı?

Auzef üstten nasıl ders alınır?

AUZEF üstten ders alma koşulları Kayıt yaptırdığı öğretim yılının ikinci yarıyılından itibaren alması gereken tüm derslerinden başarılı olanlardan AGNO'su 2,50 ve üstünde olan öğrenciler geçtikleri yarıyılın derslerinin yanında ön şartlı veya bağlantılı şartlı olmayan üst yarıyılın ders/derslerini de alabilir.

Auzef Mobile nasıl giriş yapılır?

AUZEF Mobil uygulamasını mobil cihazınıza kurduktan sonra, uygulamayı çalıştırın. Açılan ekrandaki “Giriş” butonuna basın. Giriş panelindeki okul numarası ve şifre bölümüne, öğrenci yönetim sistemine giriş yaptığınız kullanıcı adı ve şifre bilgilerinin aynısını yazarak giriş yapabilirsiniz.

Üstten ne kadar ders alınır?

Üstten ders alabilmek için ortalamamın en az kaç olması gerekli ve en fazla kaç ders alabilirim? Üstten ders alabilmek için not ortalamasının en az 3 olması gereklidir ve en fazla üç ders alınabilir.

Auzef e nasıl kayıt olunur?

2 Eylül – tarihleri arasında basvuru.istanbul.edu.tr adresinden sınavsız ikinci üniversite başvurusu için hesap oluşturulur. Hesap aktivasyon işlemi tamamlanır. Aynı sisteme giriş yapılarak bilgi güncelleme ve tercih işlemleri gerçekleştirilir.

Üstten ders alınır mı?

Üstten Ders Nasıl Alınır? Üniversitede ilk döneminizde üstten ders alamazsınız. Üstten ders alabilmek için GANO'nuz (Genel Akademik Not Ortalaması) oluşmalıdır. ... Üniversitedeki ikinci döneminizle birlikte, ortalama şartınızı sağlıyorsanız, açılan derslerden önkoşullu olmayanları üstten alabilirsiniz.