OC nin açılımı nedir?

İçindekiler:

  1. OC nin açılımı nedir?
  2. OC ne demek anime?
  3. Haterlarım ne demek?
  4. CC ne demek küfür?
  5. Gacha Life oc ne demek?
  6. RP ne demek Sosyal Medya?
  7. Hater ne demek Sosyal Medya?
  8. SG türkçe ne demek?

OC nin açılımı nedir?

Overclock (OC) Nedir? Overclock Türkçe'de hız aşırtma anlamına gelir. Teknoloji meraklıları bu yöntem ile bilgisayarlarına yeni parçalar almak yerine mevcut sistemlerini daha performanslı ve hızlı çalıştırmak istemektedirler.

OC ne demek anime?

OC (Original Character)

Haterlarım ne demek?

Hater, kelime manasıyla kıskanan ve bu çerçevede karşıdaki kişiye çeşitli kisvelerde olumsuz yorumlarda bulunan kişidir. Bu tarz belirteçlerde bulunan kişilere ise haterlar şeklinde çoğul ifade takılmaktadır. İngilizce'de çoğul anlamı ise Haters olarak kullanılmaktadır.

CC ne demek küfür?

Allah CC kelimesinin anlamı; Allah Celle Celaluhu demektir. ...

Gacha Life oc ne demek?

Hoodie ve Hoodie'nin altında dünyanın en güzel kızının olması. Herkesin uzun saçlı olması ( bu yüzden inadına OC'larımdan birini kısa saçlı yaptım. )

RP ne demek Sosyal Medya?

Role play genel olarak, 'Oyun içerisinde seviye ve karakter geliştirme' biçiminde ifade edilir. Yani oyuncu kendi seçtiği bir karakter üzerinden, o karakteri geliştirmekte ve istediği gibi şekillendirmektedir.

Hater ne demek Sosyal Medya?

Hater, size sunduğu konu başlıklarına yapmış olduğunuz değerlendirmelere göre sevmediğiniz, hoşlanmadığınız ya da nefret ettiğiniz, sizinle aynı düşüncede olan kişileri bularak sizlere ön sunum yapmaktadır.

SG türkçe ne demek?

Türkçe-Türkçe s.g. : özgül ağırlık. Ingilizce-Türkçe terim çevirileri: Zargan Ltd.