PTT Kargo gönderirken hangi bilgiler gerekli?

İçindekiler:

  1. PTT Kargo gönderirken hangi bilgiler gerekli?
  2. PTT hangi padişah zamanında kuruldu?
  3. Ilk Postacı kimdir?
  4. Posta teşkilatı kim tarafından kuruldu?
  5. Osmanlıda ilk posta teşkilatı nerede kurulmuştur?
  6. Ilk posta teşkilatı hangi uygarlığa aittir?
  7. PTT AVM kime ait?
  8. Ptt'nin kamu tüzel kişiliği var mı?
  9. PTT Yönetim Kurulu ne zaman toplanır?
  10. PTT nereye şikayet edilir?

PTT Kargo gönderirken hangi bilgiler gerekli?

Kargo gönderimi esnasında bazı bilgiler gerekmektedir. Bunlar; alıcının adı, soyadı, adresi ve telefon numarası gibi bilgilerdir. Bunların yanı sıra gönderim gerçekleştirecek kişinin isim, soy isim, adres ve telefon numarası bilgileri de gereklidir.

PTT hangi padişah zamanında kuruldu?

İLK POSTA TEŞKİLATI Türkiye' de ilk posta teşkilatlanması Osmanlı döneminde başlamış yılı ise 1834 olarak bilinmektedir. Bu yıl Osmanlı İmparatorluğunun başında II. Mahmut saltanat sürmekteydi.

Ilk Postacı kimdir?

İslam Devleti'nde, Emevîler devrinde İran ve Bizans'ı örnek alarak sistemli bir posta teşkilâtı kuran ilk halife Muaviye'dir.

Posta teşkilatı kim tarafından kuruldu?

İslam Devleti'nde, Emevîler devrinde İran ve Bizans'ı örnek alarak sistemli bir posta teşkilâtı kuran ilk halife Muaviye'dir.

Osmanlıda ilk posta teşkilatı nerede kurulmuştur?

İlk postane 1840 yılında Postane-i Amire adı ile İstanbul'da açılmış ve daha sonra yurt çapında yaygınlaştırılmıştır. 1843 yılında Tatarlar Postane-i Amire'ye bağlanmıştır.

Ilk posta teşkilatı hangi uygarlığa aittir?

Tarihte ilk posta teşkilatı PERS uygarlığı tarafından kurulmuştur.

PTT AVM kime ait?

PTT tarafından hayata geçirilen ve Türkiye'nin ilk 3 boyutlu sanal alışveriş merkezi olan ePTTAVM.com, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın da katıldığı özel bir toplantıyla 17 Mayıs 2012'de İzmir'de açıldı.

Ptt'nin kamu tüzel kişiliği var mı?

tarafından yürütülecek şekilde yeniden yapılandırılmış; 27.

PTT Yönetim Kurulu ne zaman toplanır?

Madde 7- Genel Kurul her yıl en geç nisan ayının sonuna kadar Yönetim Kurulunca uygun görülecek bir yerde toplanır. Genel Kurul toplantı günü, yeri, gündemi ile ilk toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantının yapılacağı gün delegelere duyurulur.

PTT nereye şikayet edilir?

Değerli müşterilerimiz ; görüntü, doküman vb. ek dosyalar içeren başvurularınızı mail yolu ile info@ptt.gov.tr'ye iletebilirsiniz.