Züber marka kimin?

İçindekiler:

  1. Züber marka kimin?
  2. Züber ne için?
  3. Züber içinde kaç tane var?
  4. Züber bar hangi firmanın?
  5. Züber ürünleri helal mi?
  6. Züber içinde ne var?
  7. Züber lokma içinde ne var?
  8. 1 Züber lokma kaç gram?
  9. Züber Bim'de var mı?
  10. Züber lokma nerede üretiliyor?
  11. Züberin içinde ne var?
  12. Züber bar helal mi?
  13. Züber lokma hangi firmanın?
  14. Züber lokma gluten var mı?

Züber marka kimin?

Züber 2016 yılında kurulan Alterna Gıda Sanayi Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketi bünyesinde bulunan Doğal Meyve Tatlısıdır ve Türkiye'nin ilk yüzde 100 doğal meyve ve kuruyemiş barıdır. Ürünleri Katkısız ve Koruyucusuz, İlave Şekersiz, Glutensiz ve Laktozsuz'dur.

Züber ne için?

Züber Antep Fıstıklı Çikolatalı Meyve Bar, ara öğün için lezzetli ve doğal bir atıştırmalık arayanların seçimidir. İçerisinde hurma, Antep fıstığı, kakao, yulaf kepeği, hindiba kökü lifi bulundurur. ... Pişmanlatmayan lezzet mottosu ile sunulan Züber, diyetteki tüketiciler tarafından da tercih edilir.

Züber içinde kaç tane var?

Züber Lokma İçinde Kaç Tane Var? Bir Züber Lokma içinde 9 tane lokma bulunuyor. Ürünler 96 gramlık kilitli ambalajlarda marketlerde satılıyor.

Züber bar hangi firmanın?

Türkiye'nin lider sağlıklı atıştırmalık üreticisi olan “Alterna Gıda”, 2017 yılında İstanbul'da kuruldu. Yüksek kalite ve üstün hizmet anlayışıyla ve “daha iyi gıda, daha mutlu yarınlar” misyonuyla çıktığı yolculukta, Züber markasını tüketicileriyle buluşturdu.

Züber ürünleri helal mi?

Atiye Laçin ve Züber lokma gibi ürünler başta olmak üzere güvenilir helal sertifikalı ürünler de piyasaya çıkmaktalar.

Züber içinde ne var?

İçindekiler: Hurma, elma, tarçın, badem, yulaf kepeği, bal, elma konsantresi, inulin (hindiba kökü lifi). Züber'ler yüksek lif yapısı ile sindirimi kolaylaştır. Uzun sureli tokluk hissi yaratır.

Züber lokma içinde ne var?

Hurma (%63), fındık (%16), hindistan cevizi (%9), hindiba kökü lifi, kakao kitlesi (%7) (kakao tozu, kakao yağı), nohut unu, deniz tuzu.

1 Züber lokma kaç gram?

Besin Değerleri Bu Züber Lokmanın bir porsiyonu (30 g) 114 kcal'dir. Ürünün enerjisi 15.5 g CHO, 2.6 g protein ve 4,7 g yağdan oluşmaktadır. Ürün içerisinde 4.8 g lif ve 11.2 g doğal şeker bulundurmaktadır. Glutensiz ve laktozsuz olmasının yanı sıra ilave şeker, koruyucu madde ve trans yağ içermez.

Züber Bim'de var mı?

BİM mağazalarında sunulmuş olan Züber Antep Fıstıklı Hurma Bar aktüel ürünler listemizdedir.

Züber lokma nerede üretiliyor?

Tabi Kakaolu Fındık Kreması deyince aklınıza hemen bazı ürünler geliyor, birazdan bu ürünün içeriğinde ne ilave şeker, ne ilave bitkisel yağ ne de katkı maddesi bulunuyor. Ürün 96 gr.'lık paketlerde satılıyor Alterna Gıda tarafından İstanbul'da üretiliyor.

Züberin içinde ne var?

Zararlı yağ içermez, protein yapısı güçlüdür. İçindekiler: Hurma, Çilek, fındık, kakao, bitter çikolata, yulaf kepeği, çilek konsantresi, inulin (hindiba kökü lifi). Züber'ler yüksek lif yapısı ile sindirimi kolaylaştır.

Züber bar helal mi?

Yumurta beyazı içeren protein barlar hariç ürünlerin hepsi #vejetaryen ve veganlar icin tüketilmesi uygundur. ...

Züber lokma hangi firmanın?

2017'de üretime başlayan Alterna Gıda'nın 'Züber' markası ile ürettiği sağlıklı atıştırmalık kategorindeki barların şu anda Türkiye'nin dört bir tarafında yaklaşık 35 bin noktada satışa sunulduğunu ifade eden Alterna Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucu Ortak Nailcan Kurt, 2017'de 3 milyon adet 'Züber' barın satıldığını, ...

Züber lokma gluten var mı?

Gluten ve laktoz içermiyor. ... Laktoz intoleransı olan ve çölyak hastaları için ideal bir atıştırmalıktır. Katkı maddeleri, renklendiriciler ve koruyucular içermemektedir. Hayvansal bir ürün içermediği için veganlar ve vejetaryenler için de uygundur.