Newvit C vitamini ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Newvit C vitamini ne işe yarar?
  2. Newvit 1000 mg C vitamini nedir?
  3. Newvit C vitamini günde kaç kez kullanılır?
  4. Newvit D3 K2 nasıl kullanılır?
  5. Newvit Vitamin d3 K2 nedir?
  6. Newvit Vitamin d3 K2 kaç ünite?

Newvit C vitamini ne işe yarar?

1 Efervesan İçeriği Vitamin C (L-Ascorbik asit) 1.000 mg Çinko 5 mg Ürün Özellikleri Bağışıklık sistemini güçlendirir. Grip, soğuk algınlığından korur. Yorgunluk, halsizlik ve bitkinliğin giderilmesine yardımcı olur. Genel vücut direncini arttırır.

Newvit 1000 mg C vitamini nedir?

Detaylı Ürün Açıklaması İçerisinde 1000 mg Vitamin C ve 5 mg Çinko Bulunmaktadır. Bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur. Yoğun fiziksel egzersiz sırasında ve sonrasında bağışıklık sisteminin normal fonksiyonunun korunmasına katkıda bulunur.

Newvit C vitamini günde kaç kez kullanılır?

günde 1 efervesan tablet, oda sıcaklığındaki bir bardak (200 ml) suda eritilerek içilir. Hamilelik ve emzirme dönemi ile hastalık veya ilaç kullanılması durumlarında doktorunuza danışın. Tavsiye edilen günlük porsiyonu aşmayın.

Newvit D3 K2 nasıl kullanılır?

Kullanım Önerisi Yetişkinler tarafından profilakside günde 2 puf veya 4 damla, tedavide günde 4 puf veya 8 damla olarak alınmalıdır.

Newvit Vitamin d3 K2 nedir?

Newvit vitamin d3 k2 sprey 30 ml Newvit vitamin d3 k2 nedir? Formülünde 25 mcg d3 vitamini ve 25 mcg k2 vitamini bulunan bir takviye edici gıdadır. k2 vitamininin doğal formu olan mk-7(menakinon 7) içeriğine sahiptir. ... K2 vitamini: - normal kemiklerin korunmasına ve normal kan pıhtılaşmasına katkıda bulunur.

Newvit Vitamin d3 K2 kaç ünite?

Cevap: Merhaba çocukları için 400 ünite damla önerilmektedir.