WhatsApp sesli mesajlar nasıl indirilir?

İçindekiler:

  1. WhatsApp sesli mesajlar nasıl indirilir?
  2. Whatsapptan ses kaydı yapılır mı?
  3. WhatsApp arama ses kaydı nasıl yapılır?
  4. WhatsApp'ta ses kaydı kaç dakika?
  5. WhatsApp neden 9 saniye kayıt yapıyor?

WhatsApp sesli mesajlar nasıl indirilir?

Mobil cihazınızdaki “WhatsApp / Media” klasörünü bulun, yoksa bir Dosya Gezgini uygulamasını kullanabilirsiniz. Media adlı alt klasörün içerisinde WhatsApp Audio isimli bir klasör bulacaksınız. Bu klasörde size gelen ses dosyalarını gönderildikleri tarihe göre düzenlenmiş olarak göreceksiniz.

Whatsapptan ses kaydı yapılır mı?

WhatsApp'ta şu anda ses kaydı göndermek için mikrofon simgesine parmağınızı basılı tutmanız gerekiyor. Ancak güncelleme sayesinde tek tıklamayla ses kaydetmek ve paylaşabilmek mümkün hale geliyor.

WhatsApp arama ses kaydı nasıl yapılır?

Eğer ki arama yaparken ekranda widget şeklinde bir mikrofon butonu göremiyorsanız, aramayı başlattıktan sonra Cube Call Recorder uygulamasını açın ve sağ altta duran mikrofon tuşuna basın. Aramadaki sesler otomatik olarak kaydedilmeye başlanacaktır.

WhatsApp'ta ses kaydı kaç dakika?

Ses kayıt süresi 15 dakikaya kadar çıkarılan özelliğin esas fark yaratan tarafı ise süresi değil. Yeni ses kaydı özelliği WhatsApp'a ses kaydını arka planda çalışırken dahi almasını sağlıyor.

WhatsApp neden 9 saniye kayıt yapıyor?

Bu sorun, telefon ekranınızın çoklu dokunmatik özelliğinden kaynaklanmaktadır. Telefonunuzdaki kılıf veya ekran koruyucu film bu soruna neden oluyor olabilir. Lütfen telefonunuzdaki tüm aksesuarları çıkartıp bu özelliği yeniden deneyin.