Kaşe yaptırmak için ne gerekli?

İçindekiler:

  1. Kaşe yaptırmak için ne gerekli?
  2. Kaşe yapımı ne kadar sürer?
  3. Kaşe lastiği nasıl değiştirilir?
  4. Kaşe fiyatları ne kadar?
  5. Kaşe bilgileri nelerdir?
  6. Kaşe mühür nasıl doldurulur?
  7. Imza kaşesi ıslak imza yerine geçer mi?
  8. Kaşede hangi bilgiler bulunmalı?
  9. Kaşe Mürekkebi nedir?
  10. Trodat kaşe nedir?

Kaşe yaptırmak için ne gerekli?

Şirket kaşesi, Firma Kaşesi Yaptırmak İçin Bilmeniz Gerekenler
  • Firma veya kişilerin bir belgenin kime ait olduğunu, o belgenin onayladığını ve resmi olduğunu belirtmek ve göstermek için kullandığı araçlara kaşe denir.
  • Şirket İsmi ve Şirket Unvanı ...
  • Şirketin Sicil Numarası ...
  • Vergi Dairesi ve Numarası ...
  • İşletmenin Bilgileri.
Daha fazla öğe...

Kaşe yapımı ne kadar sürer?

Kaşe yaptıracakların, kaşe yapımı ne kadar sürer başlıklı sorularına da sıkça rastlanılmaktadır. Talep edilen kaşeler standart kaşeler içinde bulunuyorsa, kaşenin basımı 10 ile 15 dakika içinde gerçekleşiyor.

Kaşe lastiği nasıl değiştirilir?

Kaşe lastiği nasıl değişir Aslında çok basit bir işlem kaşenizi açık hale getirip elinizce kaşenin alt kısmındaki lastiği kolayca çıkartı yeni kaşe lastiğini takabilirsiniz. Lazer kaşe lastiği lazer yöntemi kullanılarak üretilir ve takması çok kolaydır.

Kaşe fiyatları ne kadar?

3
  • Hazır Onaylandı Kaşesi. 34,90 TL.
  • Hazır Onay Alındı Kaşesi. 34,90 TL.
  • Tam Otomatik Metal Numaratör Kaşe ( 8 Haneli ) 189,90 TL.
  • Tam Otomatik Metal Numaratör Kaşe ( 6 Haneli ) 124,90 TL.
  • Otomatik Numaratör Kaşe. 42,90 TL.
  • 5810 Otomatik Tarih Kaşesi ve 5830 Otomatik Numaratör. ...
  • 5810 Otomatik Tarih Kaşesi. ...
  • Hazır Görüldü Kaşesi.
Daha fazla öğe...

Kaşe bilgileri nelerdir?

Kaşede bulunması gereken bilgilerden biri de sicil numarasıdır. Şirketin bağlı olduğu vergi dairesi ve vergi numarası kaşede bulunması zorunlu olan bilgilerden bir diğeridir. Kaşede bulunması gereken diğer bir bilgi, işletmenin merkez adresi telefonu ve faks bilgileridir.

Kaşe mühür nasıl doldurulur?

İlk olarak kaşenizin orta kısmında bulunan siyah toner kısmını bulun. Ardından toner kısmına bir kısmı diğer taraftan çıkana kadar bastırın. Toner diğer taraftan çıktıktan sonra toneri bir miktar açın. Ardından dilediğiniz kadar mürekkep damlatın.

Imza kaşesi ıslak imza yerine geçer mi?

"kaşe imza" geçerli mi? Bono veya çekin "kaşe imza" ile imzalanması halinde borçlunun elinden çıkmış ıslak imza bulunmaması nedeniyle (TBK 15, TTK.nun 776/1-g) , imza unsurunu içermeyen takip konusu bono/çek, kambiyo senedi vasfını taşımamaktadır (İİK.nun 170/a-2)..hk. 12.ve 19.HD kararları..

Kaşede hangi bilgiler bulunmalı?

Kaşede bulunması gereken bilgilerden biri de sicil numarasıdır. Şirketin bağlı olduğu vergi dairesi ve vergi numarası kaşede bulunması zorunlu olan bilgilerden bir diğeridir. Kaşede bulunması gereken diğer bir bilgi, işletmenin merkez adresi telefonu ve faks bilgileridir.

Kaşe Mürekkebi nedir?

Kaşe Mürekkebi; ... Her Marka Otomatik Kaşe Keçesi ve Stampa kullanımı için uygundur. Su bazlı, yağ katkılı ıstampa mürekkebidir.

Trodat kaşe nedir?

Firma ya da şahısların bir belgeyi onaylamış olduğunu ispat etmek, hangi şahıs veya firmaya ait olduğunu ve resmi bir belge olup olmadığını belirtmek için kullanılan; içinde firma ya da şahıs bilgilerinin yer aldığı kauçuk veya lastikten yapılma damgası bulunan bir araçtır.