Güre denizi soğuk mu?

İçindekiler:

  1. Güre denizi soğuk mu?
  2. Akçay nerede denize girilir?
  3. Güre hangi denize yakın?
  4. Altınoluk denize nerede girilir?
  5. Akçay denizi Ege mi?
  6. Akçay deniz suyu temiz mi?
  7. Güre hangi bölgede?
  8. Balıkesir'in Denizi Ege mi?
  9. Akçay denizi Marmara mı Ege mi?

Güre denizi soğuk mu?

Güre sahili yani Güre denizi yüzme sporu için çok elverişli bir denizdir. Ege denizi her ne kadar soğukluğu ile bilinse aynı zamanda termal kaplıcaların bulunduğu alanda yer aldığından dolayı çok soğuk bir deniz ile karşılaşmanız pek mümkün değil.

Akçay nerede denize girilir?

Akçay sahilinin her yerinden denize girmek mümkün. Sarıkız Plajı, Belediye Halk Plajı ve Zeytinli Belediyesi halka açık üç önemli plaj. Yeni Mahalle Halk Plajı, Akçay Halk Plajı ve Melek Hanım Sitesi Plajı bölgedeki mavi bayrak ödüllü plajlar.

Güre hangi denize yakın?

Öyle ki, dünyanın en fazla oksijen üreten ikinci alanı olan Kazdağı Milli Parkı, Güre ve etrafı için çok önemlidir. Ege Denizi kıyılarında en güzel yerlerden bir tanesi de Güre'de bulunmaktadır ve bu nedenle de turistlerin bir hayli ilgisini çekmektedir.

Altınoluk denize nerede girilir?

Üstelik bölgede birçok farklı konaklama alanı bulunurken, günübirlik ziyaretçiler ile kamp olanağı da sağlanmaktadır.
  • Altınoluk Antandros Plajı ...
  • Altınoluk Merkez Plajı ...
  • Altıner Otel Plajı ...
  • Akçam Otel Plajı ...
  • Afrodit Tatil Köyü Plajı ...
  • Rıhtım Beach Cafe Bar Plajı

Akçay denizi Ege mi?

Akçay, Kazdağları'nın yemyeşil doğası ile Ege Denizi'nin mavi sularının birbirine karıştığı huzur dolu bir tatil beldesi.

Akçay deniz suyu temiz mi?

Edremit merkezin denize kıyısı olmamakla birlikte Akçay ve Altınoluk mahallelerinde birçok plaj bulunmaktadır. Buradaki plajlar genellikle çakıllı bir yapıya sahip olup suları serin, denizi temiz ve sığdır.

Güre hangi bölgede?

Güre, Edremit
Güre
ÜlkeTürkiye
İlBalıkesir
İlçeEdremit
Coğrafi bölgeEge Bölgesi
11 satır daha

Balıkesir'in Denizi Ege mi?

Balıkesir, Türkiye'nin bir ili ve en kalabalık on yedinci şehri. Marmara Bölgesi'nin Güney Marmara Bölümü'nde, topraklarının bir kısmı ise Ege Bölgesi'nde yer alan ilin hem Marmara hem de Ege Denizi'ne kıyısı bulunur. Türkiye genelinde ise iki deniz ile komşu olan sadece 6 il vardır.

Akçay denizi Marmara mı Ege mi?

Bu haftaki rotamız Güney Marmara'nın cennet köşesi, Ege Denizi'nin kıyısında bir huzur kenti olan Akçay'a olacak. Efsanelerin bol olduğu İda Dağı'nın hemen yanıbaşında ve zeytin ağaçlarının bol olduğu bir coğrafyada bulunan Akçay, bağlı olduğu ilçesi Edremit'e 8 kilometre uzaklıktadır.