Benim yerimede sev bestecisi kimdir?

İçindekiler:

  1. Benim yerimede sev bestecisi kimdir?
  2. Besteci Bülent Özdemir kimdir?
  3. Bülent Özdemir kimdir?
  4. Ebru Gündeş Cennet kimin?
  5. Ya sonra kim söylüyor?

Benim yerimede sev bestecisi kimdir?

Sibel Can'ın yeni albümündeki 'Aykırı Çiçek' (Söz-müzik) ve 'Benim Yerime de Sev'de de söz yazarı olarak Sezen Aksu'nun imzası var. Bülent Özdemir'in bestesini dinledim, muhteşem.

Besteci Bülent Özdemir kimdir?

Bülent Özdemir, müziğe çocuk denecek yaşta davul çalarak başlamış olsa da, en büyük tutkusu gitar çalmaktı. ... Türkiye'de Türk popunu yeniden sevdiren, zor beğenenlere bile keyifle dinleten bir besteci, gitar virtüözü.

Bülent Özdemir kimdir?

Bülent Özdemir kimdir? - Yeni Akit. Türk Tarih Kurumu'nda Süryaniler üzerine araştırmalar yapan Bülent Özdemir, Osmanlı sosyo-ekonomik ve sosyo-kültürel tarihi üzerine çeşitli makaleler yayınladı. tarihinde Gönen'de doğdu. ... Osmanlı sosyo-ekonomik ve sosyo-kültürel tarihi üzerine çeşitli makaleler yayınladı ...

Ebru Gündeş Cennet kimin?

Ebru Gündeş Cennet/Sanatçılar

Ya sonra kim söylüyor?

"Ya Sonra", Türk şarkıcı Ajda Pekkan'ın 1979 çıkışlı dokuzuncu stüdyo albümü Süperstar 2'de yer alan bir şarkı. İlk kez 1978'de "Yeniden Başlasın" şarkısıyla birlikte Philips Records tarafından single olarak yayımlandı. Sözleri Fikret Şeneş tarafından yazılırken bestesi Vito Pallavicini tarafından yapılmıştır.