BiP den her yöne arama ne demek?

İçindekiler:

  1. BiP den her yöne arama ne demek?
  2. BiP te durum var mı?
  3. Salla Kazan BiP 500 dk nasıl kullanılır?
  4. BİP yıldızları haftada kaç kez yapılır?
  5. BİP nedir nasıl kullanılır?
  6. BiP güvenli ve şifreli ne demek?
  7. BiP uygulamasi guvenilir mi?
  8. Salla Kazan Bipten 500 dk ne demek?
  9. Bipten engellenince mesaj gider mi?
  10. BiP te mesajlaşarak nasıl internet kazanılır?
  11. BİP kimler kullanabilir?

BiP den her yöne arama ne demek?

BiP'ten Her Yöne yapılan aramalar ise Turkcell'lilerin internetinden harcamazken, paketlerindeki varsa BiP dakikalarından yoksa Her Yöne dakikalarından ücretlendirilir. Herhangi bir dakika paketi olmayan kullanıcıların ise yapmış olduğu aramalar faturasına ya da ön ödemeli hattına yansır.

BiP te durum var mı?

BİP uygulamasında durum özelliği yer almıyor.

Salla Kazan BiP 500 dk nasıl kullanılır?

Her yöne 500 dakika konuşma paketini almanız için BİP uygulamasının telefonunuzda yüklü olması gerekmektedir. Dijital Operatör uygulamasına giriş yaptıktan sonra Hediye Havuzu linkini tıklayarak verilen görevleri yaparak yada yarışmalara katılarak anında bedava her yöne 500 dakika paketini kazanabilirsiniz.

BİP yıldızları haftada kaç kez yapılır?

BiP Yıldızları kampanyasından yararlanabilmek için BiP keşfet bölümünde yer alan BiP Yıldızları kanalını takip etmek ve en az 1 kez mesaj atmış olmak gerekmektedir. BiP Yıldızları Kampanyası her hafta başlayıp ilgili haftanın pazar günü 23:59'da biter.

BİP nedir nasıl kullanılır?

BİP, Turkcell tarafından geliştirilmiş bir mesajlaşma uygulamasıdır. iOS, Android kullanıcıları için geliştirilen BİP uygulaması, tüm operatörler tarafından kullanılabiliyor. “En İnovatif Uygulama” ödülünü kazanan BİP, kullanıcılarına hızlı ve güvenli mesajlaşma, kaliteli sesli ve görüntülü görüşme sağlıyor.

BiP güvenli ve şifreli ne demek?

BİP uygulamasında uçtan uca şifreli güvenliği bulunuyor. Uygulama sunucularında mesajlarınızı yedekleme özelliği açık ise, mesajlarınız şifreli olarak saklanmaktadır. ... Mobil cihaz ile sunucular arasındaki bütün iletişim SSL üzerinden şifreli ve güvenli bir şekilde taşınmaktadır.

BiP uygulamasi guvenilir mi?

Bip Uçtan Uca şifreli güvenliği bulunmaktadır. Uygulama sunucularında mesajlarınızı yedekleme özelliği açık ise, mesajlarınız şifreli olarak saklanmaktadır. ... Yedekleme özelliği kapalı olan kullanıcılar için mesajlar sadece iletilmek üzere süreli olarak ve şifreli şekilde saklanmaktadır.

Salla Kazan Bipten 500 dk ne demek?

Tüm Turkcell Bip kullanıcıları özel olarak verilen kesintisiz dakika paketi ile 1 GB internet ve 500 dakika kazanabilirsiniz. Paket içerisinde haftalık BiP 1 GB ve BiP Her Yöne geçerli 500 dakika yer almaktadır. Faturalı ve faturasız tüm abonelerin katılımına açıktır.

Bipten engellenince mesaj gider mi?

Milyonlarca kişi kullandığı uygulamada kimler tarafından engellendiğini merak ediyor. BİP uygulamasında engellendiğinizde attığımız mesaj, görüntü ya da sese karşı tarafa iletilmez. Bu sebeple karşıda iki tik oluşmaz. Ayrıca uygulama üzerinden seli ya da görüntülü arama yaptığınızda karşınızdakine ulaşamazsınız.

BiP te mesajlaşarak nasıl internet kazanılır?

Turkcel'liler BiP ile mesajlaştıkça kazanıyor, kazandıkça daha çok mesajlaşıyor. Her hafta özel olarak belirli sayıda seçilen BiP Yıldızları, BiP Keşfet'te yer alan BiP Yıldızları kanalından kendisine özel mesaj hedefini yerine getirip, “Hediyemi Al” butonuna tıkladığı zaman Günlük 1 GB kazanıyor.

BİP kimler kullanabilir?

BİP bedava interneti sadece Turkcell hat kullanan kişilere verilmektedir. Vodafone ve Türk Telekom kullananlar bip servisini kullanmalarına karşın bedava internet, konuşma yada sms kazanamazlar. Bip sadece turkcellilere özel bir hizmet değildir.