Havelsan Genel Müdürü Kimdir?

İçindekiler:

  1. Havelsan Genel Müdürü Kimdir?
  2. Prof Dr Hacı Ali Mantar nereli?
  3. Ömer Özkan kimdir Havelsan?
  4. Havelsan Dr Mehmet Akif Nacar kimdir?
  5. Ali mantar köyü nerede?
  6. STM Genel Müdürü Kimdir?

Havelsan Genel Müdürü Kimdir?

HAVELSAN'da Yönetim Kurulu kararıyla Dr. Mehmet Akif Nacar'ın Genel Müdürlüğe atanmasının ardından, Nacar'dan boşalan Eğitim ve Simülasyon Teknolojileri (EST) Genel Müdür Yardımcılığına EST AR-GE ve Mühendislik Direktörü Muhittin Solmaz atandı.

Prof Dr Hacı Ali Mantar nereli?

1968 Kocaeli doğumlu. 1990 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 1993 yılında aynı üniversitede yüksek lisansını tamamladı.

Ömer Özkan kimdir Havelsan?

Ömer Özkan (Bilgisayar Mühendisliği'09), Havelsan Bilgi ve İletişim Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır. Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, 2009 mezunu Ömer Özkan, Havelsan Bilgi ve İletişim Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır.

Havelsan Dr Mehmet Akif Nacar kimdir?

Dr. Mehmet Akif Nacar, HAVELSAN Eğitim ve Simülasyon Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı oldu. tarihinde yapılan atama ile Genel Müdür Yardımcılığı görevine başlayan Nacar, daha önce birçok ulusal ve uluslararası projeye de imza attı.

Ali mantar köyü nerede?

Kilis'in Elbeyli ilçesi Ali Mantar köyünde 1911 yılında doğan Mecid Şaban, ailesi ile birlikte 3 ay sonra Suriye'nin Halep kentine bağlı Çobanbey ilçesine taşındı.

STM Genel Müdürü Kimdir?

Özgür Güleryüz - Genel Müdür - STM | LinkedIn.