Trendyol kargo teslimat noktası nasıl olunur?

İçindekiler:

  1. Trendyol kargo teslimat noktası nasıl olunur?
  2. Trendyol teslimat Şubesi Nedir?
  3. Trendyol teslimat noktası 20 TL kupon ne zaman gelir?
  4. Trendyol da en yakın teslimat noktası ne demek?
  5. Trendyol teslimat noktası kac gunde gelir?

Trendyol kargo teslimat noktası nasıl olunur?

Trendyol'da teslimat noktası olmak için teslimat.noktasi@trendyol.com adresine mail atarak başvuru yapabilirsiniz. teslimat.noktasi@trendyol.com adresine bulunduğunuz lokasyonun il, ilçe, mahalle, açık adres ve iletişim bilgilerinizi mail olarak gönderin. Başvurunuz Trendyol ekibi tarafından incelemeye alınacaktır.

Trendyol teslimat Şubesi Nedir?

Teslimat noktası, yurt içinde ticari faaliyet sürdüren iş yerleridir. ... Yakınlarınızda bulunan teslimat noktalarını görerek, size en uygun teslimat noktasına kargonuzu isteyebiliyorsunuz. Trendyol, teslimat noktası seçeceğiyle yurt içindeki bazı teslimat noktalarında ürünlerini müşterileriyle buluşturuyor.

Trendyol teslimat noktası 20 TL kupon ne zaman gelir?

Siparişiniz teslimat noktasına geldiğinde size e-posta ve sms ile yaptığımız bilgilendirme sonrasında siparişinizi teslimat noktasından alabilirsiniz. Teslimat noktası kuponunuz, siparişinizi teslim aldıktan sonra 24 saat içerisinde tanımlanır.

Trendyol da en yakın teslimat noktası ne demek?

Trendyol teslimat noktası kısa tanımı ile yurt içinde ticari faaliyet gösteren iş yerleridir. ... Trendyol'dan alışveriş yaptığınızda kargonuzu eve gelmesini istemiyorsanız teslimat noktasından 3 gün içinde kimliğinizi göstererek teslim alabilirsiniz fakat 3 gün içinde teslim alınamayan kargolar geri iade edilmektedir.

Trendyol teslimat noktası kac gunde gelir?

Siparişiniz Gel Al noktasına ulaştıktan sonra 3 gün içerisinde teslim alınmalıdır. 3 gün içerisinde teslim alınmayan ürünler, satıcıya iade olarak geri gönderilir.