Şırnak'ta havalimanı var mıdır?

İçindekiler:

  1. Şırnak'ta havalimanı var mıdır?
  2. Şırnak Havaalanı nerede?
  3. Şırnak Havaalanı ile Cizre'nin arası kaç kilometre?
  4. Şırnak Havaalanı Silopi kaç km?
  5. Şırnak Silopi de hava limanı var mı?
  6. Istanbul Şırnak uçak bileti kaç para?
  7. Şırnak havaalanından Silopi'ye Nasıl Gidilir?
  8. Şırnak havaalanından merkeze nasıl gidilir?

Şırnak'ta havalimanı var mıdır?

Havalimanından Şırnak Şehir Merkezine Ulaşım Şehir merkezine 9 kilometre uzaklıkta bulunan Şerafettin Elçi Havalimanı'ndan şehir merkezine toplu taşıma araçları ve taksi gibi olanaklarla ulaşabileceğiniz gibi, özel aracınızla da gitmeniz mümkün.

Şırnak Havaalanı nerede?

Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı, (IATA: NKT, ICAO: LTCV) Şırnak'a bağlı Cizre'ye 10 kilometre mesafede bulunan ve yurt içi uçuşlar için kullanılan sivil nitelikli bir havalimanıdır.

Şırnak Havaalanı ile Cizre'nin arası kaç kilometre?

CİZRE ile ŞIRNAK HAVAALANI arası 15 km km'dir. CizreŞırnak Havaalanı arası mesafe olarak yaklaşık 15 dakika sürecektir. 2013 yılında hizmete giren Şırnak Şerafettin elçi Havalimanı sayesinde ilçemize batı illerinden ulaşım kolaylaşmıştır.

Şırnak Havaalanı Silopi kaç km?

Şırnak il merkezine 58 buçuk kilometre uzaklıkta bulunan havalimanı, Şırnak'ın büyük ilçelerinden Cizre'ye yaklaşık 10 kilometre, Silopi'ye ise yaklaşık 55 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Şırnak Silopi de hava limanı var mı?

Şırnak il merkezine 58 buçuk kilometre uzaklıkta bulunan havalimanı, Şırnak'ın büyük ilçelerinden Cizre'ye yaklaşık 13 kilometre, Silopi'ye ise yaklaşık 55 kilometre uzaklıkta bulunuyor. ...

Istanbul Şırnak uçak bileti kaç para?

İstanbul Şırnak Uçak Bileti Bilgileri
Kalkış Havalimanları:İstanbul Havalimanı Sabiha Gökçen Havalimanı
Varış Havalimanı:Şırnak Havalimanı
En Ucuz Bilet Fiyatı:302,99 TL
En Sık Uçan Havayolu:Türk Hava Yolları
En Kısa Uçuş Süresi:1 sa 55 dk

Şırnak havaalanından Silopi'ye Nasıl Gidilir?

Havalimanı/Şehir Merkezi Taksi ile Ulaşım Havalimanı'ndan Şırnak şehir merkezine gidebileceğiniz gibi Cizre ve Silopi ilçelerine de ulaşımınızı taksilerle sağlayabilirsiniz. Havalimanından Şırnak şehir merkezine taksi ile yolculuk yaklaşık 50 dakika sürmekte olup ücreti 120 TL civarıdır.

Şırnak havaalanından merkeze nasıl gidilir?

Havalimanı'ndan Şırnak şehir merkezine gidebileceğiniz gibi Cizre ve Silopi ilçelerine de ulaşımınızı taksilerle sağlayabilirsiniz. Havalimanından Şırnak şehir merkezine taksi ile yolculuk yaklaşık 50 dakika sürmekte olup ücreti 120 TL civarıdır. Havalimanından Cizre'ye ise 40 TL ve Silopi ilçesine 100 TL'dir.