RS Servis kimin?

İçindekiler:

  1. RS Servis kimin?
  2. AUTO KING in sahibi kim?
  3. Mini onarım Tramerde çıkar mı?
  4. Mini onarıma neler girer?
  5. AUTO KING Genel müdür?
  6. AUTO KING kaç şubesi var?
  7. Mini onarım hasar kaydına girer mi?
  8. Kasko mini onarım nasıl yapılır?
  9. Mini onarım kaç liraya kadar?

RS Servis kimin?

RS Servis'in kurucusu Ünal Ünaldı, babası Zeki Ünaldı'nın otomotiv sektöründe edindiği bilgi ve geleneksel tecrübeyi, yeni teknik ve metodolojiler ile bir araya getirerek RS Servis'i günümüzdeki gelişmiş ve yenilikçi konumuna taşıdı.

AUTO KING in sahibi kim?

AUTO KING'in kurucusu Fazıl Yücetin, İstanbul'da Makina Mühendisliği eğitimini bitirdikten sonra girmiş olduğu Otomotiv Sektörü'nde üretim, tasarım, satış ve pazarlama, satış sonrası hizmetler ve genel müdürlük kademelerinde 2000 yılı Haziran ayına kadar 25 yıl aralıksız profesyonel olarak görev yapmıştır.

Mini onarım Tramerde çıkar mı?

Mini onarım tramerden etkilenir mi? Mini onarım hizmeti almış olan araçlar, poliçe onarım sonundaki işlem sonucunda kaza tamiri olarak değerlendirilmez, tramere herhangi bir şekilde kayıt ve giriş yapılmaz. Tramer kayıt bilgisini sigorta şirketinden öğrenebilisiniz.

Mini onarıma neler girer?

Mini Onarım; araçların kaporta, boya, iç döşeme, plastik tampon, ön cam gibi hasarlı parçaları üzerinde belirli ölçü ve limitler dahilinde, sigortalının ücret ödemediği ve poliçenin hasarsızlık indirimini etkilemeyen özel bir hizmet paketidir.

AUTO KING Genel müdür?

Türkiye'nin en büyük Onarım ve oto bakım markası AUTO KING'in Genel Müdürlüğüne Yüksek Mühendis Engin ATAKAN getirildi.

AUTO KING kaç şubesi var?

Türkiye'nin En Büyük Oto Bakım ve Onarım Markası! 56 şube ve deneyimli kadrosu ile hizmet vermektedir.

Mini onarım hasar kaydına girer mi?

Mini onarım hizmeti almış olan araçlar, poliçe onarım sonundaki işlem sonucunda kaza tamiri olarak değerlendirilmez, tramere herhangi bir şekilde kayıt ve giriş yapılmaz. Tramer kayıt bilgisini sigorta şirketinden öğrenebilisiniz.

Kasko mini onarım nasıl yapılır?

Mini Yama yönteminde çok küçük bir bölge tamir edilir ve yalnızca hasarlı bölgeye boya uygulanır. 30cm'ye kadar olan kaporta çizikleri, sıyrıklar ile 20cm'ye kadar tampon sıyrıkları bu hizmete dahildir. Tamir boyası, özel bir teknikle orijinal boyadan farksız hale getirilir.

Mini onarım kaç liraya kadar?

"Mini Onarım PLUS" hizmeti genişletilmiş bir “Mini Onarım” hizmet paketi olup, 7 farklı kategoride, belirli ölçüsel limitler kapsamına giren ve onarım tutarı KDV dahil 1.500 TL ye kadar (parça değişimi gerektirmeyen) olan küçük ölçekli hasarların RS Servis Merkezlerinde hızlı onarım teknikleri ile onarılmasını ...