Van'da kaç tane özel hastane var?

İçindekiler:

  1. Van'da kaç tane özel hastane var?
  2. Van Lokman Hekim Hastanesi ne zaman açıldı?
  3. Akay Lokman Hekim Hastanesi kimin?
  4. Lokman Hekim kime ait?
  5. Van Tuşba Devlet Hastanesi Nerede Yapılacak?
  6. Dr Mehmet Altuğ Kimdir?

Van'da kaç tane özel hastane var?

Vanda kaç tane hastane var? Van'da 7 tane özel ve devlet hastanesi bulunmakta, bunların 3'ünü özel diğer kalan hastaneler ise devlet hastaneleri olarak geçmektedir. Akdamar Hospital; 2006 yılında faaliyete başlamıştır. Hep yenilik ve sağlıkta Güven sloganıyla, Van halkına kaliteli sağlık hizmeti vermektir.

Van Lokman Hekim Hastanesi ne zaman açıldı?

Lokman Hekim Van Hayat Hastanesi, Van'ın merkezinde yaklaşık 4.500 metrekare kapalı alana kurulu olan 7 katlı hastanemiz 2013 yılı itibariyle sağlık hizmeti vermeye başlamıştır.

Akay Lokman Hekim Hastanesi kimin?

Ankara merkezli Özel Lokman Hekim Hastaneleri, yine Ankara'da hizmet veren Özel Akay Hastanesi'nin tamamını 22.3 milyon liraya satın aldı. 1 Ağustos'ta gerçekleşen satın alma ile Özel Akay hastanesinin bina hariç tüm kullanım hakları Özel Lokman Hekim Hastaneleri'ne geçti.

Lokman Hekim kime ait?

MEHMET ALDANMAZ. 1996 Yılında Bursa Uludağ Üniversitesi İşletme mezunu olan Mehmet Aldanmaz, Satış ve İnsan Kaynakları yönetimi alanlarında 22 yılı aşkın deneyime sahip, yönettiği projelerde başarılara imza atmıştır.1995-2005 yıllarında Ülker Bölge Satış Müfettişliği ardından bölge şefliği yapmıştır.

Van Tuşba Devlet Hastanesi Nerede Yapılacak?

Dr. Mahmut Sünnetçioğlu'nun Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya yaptığı ziyaret sonrasında Van'a 150 yataklı yeni bir hastanenin yapılacağı müjdesi verildi. Yapılacak olan hastanenin yeri ise Van'ın İskele Caddesi üzerinde bulunan 30.000 metre karelik alana yapılacağı duyuruldu.

Dr Mehmet Altuğ Kimdir?

Yönetim Kurulu Başkan Vekili. 1970 Kayseri doğumlu olan Altuğ, 1995 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. Ankara Numune Hastanesinde Acil Servis Hekimi olarak mesleğe başlayan Altuğ, Dua yeri Sağlık Ocağı Sorumlu Hekimi olarak çalıştı. ... Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.