Apple Watch 5 44mm kaç para?

İçindekiler:

  1. Apple Watch 5 44mm kaç para?
  2. Apple Watch 5 hangi renk?
  3. Apple Watch 5 GPS özelliği nedir?
  4. Apple Watch hangi boyut alınmalı?
  5. Apple Watch 5 GPS var mı?
  6. Apple Watch 5 ile neler yapılır?

Apple Watch 5 44mm kaç para?

Apple Watch 5 fiyatları ürünün modeli ve özelliklerine göre değişiklik göstererek 3.099 TL ve 3.299 TL arasında değişmektedir.

Apple Watch 5 hangi renk?

Beyaz seramikten Apple Watch Series 5. Altın rengi, gümüş rengi ve uzay siyahı paslanmaz çelik kasa gibi klasik stiller hala devam ederken, gümüş rengi, altın rengi ve uzay grisi alüminyum kasa ilk kez yüzde 100 geri dönüştürülmüş 7000 serisi alüminyumdan üretiliyor.

Apple Watch 5 GPS özelliği nedir?

Navigasyon. Apple Watch Series 5'teki güncellenmiş konum özellikleri müşterilere gün boyunca kullanmaları için daha gelişmiş navigasyon araçları sağlıyor. Yeni yerleşik pusular ve güncellenmiş Harita uygulaması kullanıcıların hangi yolda olduklarını görmelerine imkan veriyor.

Apple Watch hangi boyut alınmalı?

Apple Watch 40 mm ve 44 mm Karşılaştırma. Yatay olarak kasa boyutunu ölçen geleneksel saatlerin aksine Apple, Apple Watch SE, Apple Watch Series 4, Apple Watch Series 5 ve Apple Watch Series 6'yı dikey olarak ölçer. İki Apple Watch boyutundan daha küçük olanının yüksekliği 40 mm'dir; daha büyük olanı ise 44 mm'dir.

Apple Watch 5 GPS var mı?

Apple Watch Series 5, yeni titanyum bir kasa malzemesiyle geliyor. ... Bugünden itibaren, Apple Watch Series 5 (GPS) 41 ülke ve bölgede, Apple Watch Series 5 (GPS + Cellular) ise 22 ülke ve bölgede sipariş edilebilecek.

Apple Watch 5 ile neler yapılır?

Wi-Fi bağlantısı veya hücresel bağlantı sayesinde, iPhone'unuz yanınızda değilken bile Apple Watch'ta aşağıdaki işlemleri yapabilirsiniz. Yol tarifi almak, iMessage göndermek ve daha fazlasını gerçekleştirmek için Siri'yi kullanma. Mesaj gönderip alma. Telefonla arama yapma ve gelen aramaları yanıtlama.