Kartepe'de teleferik fiyatları ne kadar?

İçindekiler:

  1. Kartepe'de teleferik fiyatları ne kadar?
  2. Kartepe teleferik açık mı?
  3. Kartepe teleferik ihalesi ne zaman?
  4. Kocaelide teleferik var mı?
  5. Kartepe teleferik nereye yapılacak?

Kartepe'de teleferik fiyatları ne kadar?

Kısa tur tek çıkış için 30 tl. Uzun tur tek çıkış için 50 tl. Sınırsız hafta içi günlük 120 tl. Sınırsız hafta sonu günlük 150 tl.

Kartepe teleferik açık mı?

Kartepe Teleferik Hattı 2023'te tamamlanacak! Kocaeli'de büyük sevinç yaratan Kartepe Teleferik Hattı Projesi'nin, 2023 yılında tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Kartepe teleferik ihalesi ne zaman?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının Sanayi İşbirliği Programı (SİP) kapsamında yapılacak olan Kartepe Teleferik Hattı Projesi'nde ihale tarihi belli oldu. Merakla beklenen proje için 9 Ağustos Pazartesi günü saat 10.00'da ihale gerçekleştirileceği bildirildi.

Kocaelide teleferik var mı?

Kartepe Teleferik Hattı Saatte 1500 kişi kapasiteli teleferik hattındaki kot mesafesi 1090 metre olacak. Buna göre başlangıç kotu 331, varış kotu ise 1421 metre olacak. İki istasyon arasındaki mesafe 14 dakikada aşılacak. Teleferik hattının 2023'te tamamlanarak hizmete açılması hedefleniyor.

Kartepe teleferik nereye yapılacak?

İlimizin 50 yıllık hayali olan Kartepe Teleferik Projesi Derbent bölgesinden başlayarak Kuzu Yayla bölgesine ulaşacak. Proje yaklaşık 5 kilometrelik hat uzunluğunda olacak ve 2 istasyon ürerine kurulacak. 10'ar kişilik toplamda 73 kabinden oluşacak hat ile saatte 1500 kişi taşınabilecek.